Doğuma Hazırlık Molicikolata (İnstagram'da bir bebek çikolata satıcısı/dolandırıcısı) uzak durun bu sayfadan

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Lotuscicegi1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
73
33
38
34
Login • Instagram
𝐀𝐒𝐋𝐀 𝐁𝐔 𝐒𝐀𝐘𝐅𝐀𝐃𝐀𝐍 𝐀𝐋𝐈𝐒𝐕𝐄𝐑İ𝐒 𝐘𝐀𝐏𝐌𝐀𝐘𝐈𝐍!
Bu firma asla hiç bir yönüyle güvenilir bir firma değil. Baştan sona her şey fiyasko! Sebeplerini şimdi sırayla yazıyorum. Öncelikle sayfalarında Elit marka yazmalarına rağmen asla Elit marka kullanılmıyor. Daha önceden elit marka çikolatanın tadını bilmesem belki inanırdım. Bakkalda satılan en ucuz ve kötü tatlı çikolatalarla aynı tadı var. İkram etmeye utanırım o derece. Tadı dışında da hiç bir şey istediğim gibi değildi. Etiketler çok özensiz yapıştırılmış ,kutunun üstündeki büyük etiketin bir kısmında potluk oluşmuş yapıştırırken. Yapışkandan mı nedir kutuyu açınca çok kötü bir koku hissediliyor. Ayrıca siparişim daha oluşturulmadan önce özellikle isimle birlikte ''Hoşgeldin'' de yazılmasını istemiştim . Bunu ısrarla belirtmiştim çünkü sayfalarında bazı ürünlerde sadece isim yazıyordu buna dikkat edilmesini özellikle istedim. Buna rağmen sadece isim yazmışlar.
Kargo dahil 115 tl ödeme yapmama rağmen alıcı ödemesi olarak 16.12 tl ödeme yapmak zorunda kaldım bunun nedenini sorduğumda Yurtiçi kargonun sistemiyle alakalı dendi .Ama durumdan şikayetçi olunca iademi yaptılar 15 tl olarak. Bütün bu şikayetlerimi dile getirmeme rağmen iade yapmak istememe karşı diretiyorlar hala.

Ben de bu sayfadan sipariş vermiştim, aynı sorunlari yaşadım, çok pişman oldum.. Kesinlikle ben de herkese söylüyorum uzak durun bu sayfadan diye, beni engelledi sayfa zaten, resimlerin altına yorum yazdığım için. Çikolata berbat ve çok kalitesiz, asla kimseye ikram edemem, kargo parası olayı bende de yaşandı ne yazık ki.

Kesinlikle dolandırıcı bir sayfa zaten yarım yamalak cevaplarindan anlıyorsunuz bunu ben siparisimi istemediğimi söyleyip engelledim.Baska bir sayfadan hem kapı süsü hemde çikolata aldım çok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…