molfix kukla show reklamı

snmglr

Anne
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2006
360
1
Slm arkadaşlar,benim sizden bir ricam olacak.
Benim oğlum bu molfix kukla show reklamına bayılıyor,onu neşeli görünce benimde keyfim yerine geliyor.
Bu reklamı indirebileceğim bildiğiniz bir yer varmı?Yada elinizde varmı?
Turkcell reklamlarınada bayılıyor hani bu selo canlar falan varya işte onlara..

Merhabalar canım..kaydirigubbakcemile5Ben de tarif eklemek için girdim siteye 5 dakika bakıp çıkacaktımsositososito Kızım için mama hazırlamalıyım baktım ki molfix reklamı hakkında mesaj yazılmış aboneyim ben bu konuya:1hug: Hemen cevap yazayım nacızane...Benim de 1 yaşındaki kızım bayılıyor bu reklama 2 yaşından once televızyona bakmaları gelısımlerı acısından cok ıyı degıl fakat sesını dahı duysa basılıyor dans etmeye hatta kelımelerını dahı soyluyor oooooo kısmı var ya aynısını yapıyor:roflol: Bız de aradık youtube da var butun molfıx reklamları oradan ındırebılırsın ama daha once ya youtube a uye olmalısınız ya da netten gereklı programı ındırmelı..Youtube da ne ızlersenız kaydeden bır program mevcut..Umarım yardımcı olabılmısımdır sevgılerımle bebıse muckssositososito

Merhabalar canım..kaydirigubbakcemile5Ben de tarif eklemek için girdim siteye 5 dakika bakıp çıkacaktımsositososito Kızım için mama hazırlamalıyım baktım ki molfix reklamı hakkında mesaj yazılmış aboneyim ben bu konuya:1hug: Hemen cevap yazayım nacızane...Benim de 1 yaşındaki kızım bayılıyor bu reklama 2 yaşından once televızyona bakmaları gelısımlerı acısından cok ıyı degıl fakat sesını dahı duysa basılıyor dans etmeye hatta kelımelerını dahı soyluyor oooooo kısmı var ya aynısını yapıyor:roflol: Bız de aradık youtube da var butun molfıx reklamları oradan ındırebılırsın ama daha once ya youtube a uye olmalısınız ya da netten gereklı programı ındırmelı..Youtube da ne ızlersenız kaydeden bır program mevcut..Umarım yardımcı olabılmısımdır sevgılerımle bebıse muckssositososito
iyi hoş güzel akıl vermişin ama youtube kapalı anca aracı siteler yardımıyla açılıyor bunu belirtyim öncelkikle.o dedğin programın adı youtube downlamnder diye bişi ve başka programlarda var google arattırsısan çıkar

Slm arkadaşlar,benim sizden bir ricam olacak.
Benim oğlum bu molfix kukla show reklamına bayılıyor,onu neşeli görünce benimde keyfim yerine geliyor.
Bu reklamı indirebileceğim bildiğiniz bir yer varmı?Yada elinizde varmı?
Turkcell reklamlarınada bayılıyor hani bu selo canlar falan varya işte onlara..

canım eğer bana özelden bir adres verebilirsen sana cd sini yollayabilirim... sengözlerimebaksanab

benım oğlumda hasta o reklama reklam çıkıyo eller havaya öpücukler atıyo

YouTube Jacker adlı programı bilgisayarınıza indirip kurarsanız,youtube'ye girmek için olan sitelerden giriş yapmanıza gerek kalmaz ve direkt kendi adresinden girersiniz.
Böylece istediğiniz videoyu indirebilirsiniz.

ayyyy canım benim yanlızca oğlun mu bayılıyor ben eşşek kadarım içimi kıpır kıpır ediyor...tebrik ederim süper bir reklam..senin olmuyo mu için kıpır kıpır? kaydirigubbakcemile3

aynen canim benim kizimda iki yasinda ve bu reklamin manyagi ayni hareketleri oda yapiyo onlara bakip demek tek benim kizim degilmis bu reklama takan
ama bende bilmiyorum nerden indirirsin youtubede var ama indirebilirsin belki
sevgiyle kalin sen ve cocugun

benimde 5 yaşındaki kızım çok seviyor ama hihoyyythihoyyyt
bu arada annemde bu reklama bayılıyor kaydirigubbakcemile5

valla bende oğluma huysuzluk yapınca nette izletiyodum cebe indirym dedim oda çok kısa bi bölümünü yollamışlar şimdi onunla idare ediyos bakalım:teytey::emir_bebek:

X