• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mol gebelik

merhaba ben yaşadım ama ne gebelik esnasında nede ultrasonda bişey görünmedi bende pıhtılaşmada olduğu için kalp atımı yok diye direk yine kürtaja alındım patoloji sonucu kompletmol geldi..1 ay her hafta sonra 15 günde bir,sonra ayda bir sonra 2 aydabir kanda betahcg tahlilleri yapıldı şubatta inşallah tejrar korunmayı bırakacağım..sizin nasıl çıkmıştı sonuç?

öncelikle iyi seneler umarım 2013 de sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.benimde tam moldü ve bende molü bebeğin 2 ay sonra kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde öğrendim ultrasanda gördüler.kürtaj olalı altı buçuk ay oldu. tedavi süreci günlük haftalık ve aylık kan verme şeklinde oldu. Değerlerim 4 aydır sıfır.bilmiyorum sizin kaç ay geçti ve doktorunuz bekleme süresi hekkında ne dedi ?Ben ocak ayında gebe kalmayı düşünüyorum doktorum 1 yıl dedi ama dinleyebileceğimi sanmıyorum ayrıca yaşım 32 ,ablamdada erken menepozdan dolayı gebe kalamıyor bu yüzden beklemek istemiyorum. sizin fikirleriniz nasıl? cevap için teşekkür ederim

kizlar benimde ilk hamileligim moldü:6:benimki parsiyel moldü:31:dr 6 ay korun demisti öylede yapmistim:31:2 ayda deger sifirlanmisti:16:

korunmayi birakir birakmaz 3 ay sonra hamile kaldim ama onuda kaybettim..ama sebebi mol degildi kan pihtilasmasi cikmisti:6:

Son düzenleme:
arkadaşım geçmiş olsun.Allah hayırlısını versin.kan pıhtılaşmasının tedavisi var tedavin başladı mı?

aslinda tedavisi var ama igne dozu cok önemli daha 5gün önce 5 .bebegi bu hastalik yüzünden yine kaybettim:14:

ne diyeceğimi şaşırdım allah sabır versin benim kan pıhtılaşması ile ilgili çok bilgim yok sadece 2 kişi duymuştum onlarda tedavi olup bebeklerini sağsalim doğurmuşlardı.arkadaşım eminim araştırmışsındır ama yinede sen farklı doktora git derim mutlaka bir çaresi vardır en azında doğurgan bir yapın var hamile kalmak için çok uğraşmıyorsun işallah sağlıklı bebeklerin olur

Bende tam mol gebelikten kürtaj oldum. kürtajdan enfeksiyon kaptım kanıma karıştı, ölümden döndüm. Antibiyotik serum tedavisi gördüm ama enfeksiyonu tam atamadım o yüzden bi operasyon daha geçirdim laparoskopi yöntemiyle hematom boşaltılıp temizlendi.Mol gebe olanlar kesinlikle uzman bi dr tarafından kürtaj edilmeli.benim kürtajımda yumurtalık ve sol tüpüm hasar görmüş. Mol olunca rahim yumuşacık oluyor çok hassas ve özenle kürtaj işlemi yapılmalı.Allah bebek isteyen herkese saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

Bende tam mol gebelikten kürtaj oldum. kürtajdan enfeksiyon kaptım kanıma karıştı, ölümden döndüm. Antibiyotik serum tedavisi gördüm ama enfeksiyonu tam atamadım o yüzden bi operasyon daha geçirdim laparoskopi yöntemiyle hematom boşaltılıp temizlendi.Mol gebe olanlar kesinlikle uzman bi dr tarafından kürtaj edilmeli.benim kürtajımda yumurtalık ve sol tüpüm hasar görmüş. Mol olunca rahim yumuşacık oluyor çok hassas ve özenle kürtaj işlemi yapılmalı.Allah bebek isteyen herkese saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

canim benim cok gecmis olsun .:26:baya sorunlar yasamissin kürtajinda:6:doru kürtaj basit bi operasyon degil tecrübeli bi doktor olmali..enfeksiyon.yapisiklik riskleri cok oluyo...rabbim tekrarini yasatmasin insallahhh....

Son düzenleme:
ne diyeceğimi şaşırdım allah sabır versin benim kan pıhtılaşması ile ilgili çok bilgim yok sadece 2 kişi duymuştum onlarda tedavi olup bebeklerini sağsalim doğurmuşlardı.arkadaşım eminim araştırmışsındır ama yinede sen farklı doktora git derim mutlaka bir çaresi vardır en azında doğurgan bir yapın var hamile kalmak için çok uğraşmıyorsun işallah sağlıklı bebeklerin olur

kuzum benimm tam 3 tane hematoloji doktoru degistirdim..ignemi onlar daha iyi ayarliyo cünkü kanima bakiyolar ayda bir..kendi kadin dogumcum yine baska bi doktorada gittim...doru igneyle yavrusuna kavusan cok kisi var ama nedense bi bende fayda etmiyo..baska bi sorunda bulamiyolar..demekki hersey nasippp nasibi olmayinca olmuyo:6:doktorlar dene diyo...korksamda bi süre dinlenip hamile kalabilirsem tekrar deniyecem inslalahhh:6:inslalah rabbim bu sefer nasip ederrr:25:

merhaba ya çok üzüldüm nelee neler yaşamışşsın.ama çogu insan kürtaj olup patoloji sonucu çıkınca mol gebe oldugunu anlıyor.ama enfeksiyon yazman , çok üzüldüm.şimdi nasılsın
kürtaj olalı yeni mi oldun.beta hcg testlerin nasıl gidiyor

merhaba ya çok üzüldüm nelee neler yaşamışşsın.ama çogu insan kürtaj olup patoloji sonucu çıkınca mol gebe oldugunu anlıyor.ama enfeksiyon yazman , çok üzüldüm.şimdi nasılsın
kürtaj olalı yeni mi oldun.beta hcg testlerin nasıl gidiyor

Valla öyle. hatırlamak istemiyorum o günleri . En son laparoskopi oldugumda doktor ilac dökmüstü yumurtalık ve tüplerime. Adet olana kadar cok sancım oldu asırı kanamam oldu sonra düzeldim. Doktor son muayene de cok iyi gözüküyor dedi. Temizlenmiş tüplerin de açk dedi. Dogum kontrol hapı yazdı. 10 ay korunacam. Hcg degerim 1 ay önce yeni düştü sıfıra:) çok şükür.

kizlar benimde ilk hamileligim moldü:KK6:benimki parsiyel moldü:KK31:dr 6 ay korun demisti öylede yapmistim:KK31:2 ayda deger sifirlanmisti:KK16:

korunmayi birakir birakmaz 3 ay sonra hamile kaldim ama onuda kaybettim..ama sebebi mol degildi kan pihtilasmasi cikmisti:KK6:
geçmiş olsun canım bende 31 mayısta geçirdim kürtaj mol sebebi ile.. değerlerim sıfırlandı doktorum sınır vermedi değerlerimin düştüğünde istediğim zaman hamile kalabilceğimi söyledi ama gelgitler arsındayım tereddütteyim bazen... senin kaç zamandır olmuyor tedavi görüyor musunuz.

geçmiş olsun canım bende 31 mayısta geçirdim kürtaj mol sebebi ile.. değerlerim sıfırlandı doktorum sınır vermedi değerlerimin düştüğünde istediğim zaman hamile kalabilceğimi söyledi ama gelgitler arsındayım tereddütteyim bazen... senin kaç zamandır olmuyor tedavi görüyor musunuz.
canim biraz bekle bence....

ben molden sonra 4 bebek daha kaybettim ..ama bunlar mol degildi.mol tekrar etmedi..pihtilasmam vardi..simdi sukurler olsun 6 aylik oglum var...darisi sana ins:KK19:

canim biraz bekle bence....

ben molden sonra 4 bebek daha kaybettim ..ama bunlar mol degildi.mol tekrar etmedi..pihtilasmam vardi..simdi sukurler olsun 6 aylik oglum var...darisi sana ins:KK19:
ne güzel...hayırlısı olsun işallah canım ya ama beklemek istemiyorum kafaya koydumm kurbandan sonra düşüncem valla çünkü olacak olan olacak er ya da geç maksatımm sorunlar devam ederse neden sebep oluyor belki başka bir durumlar vardır öğrenmemizde fayda var ben herşeyi oluruna ve olumlu yanına bıraktım artık eşim ve ben hakkımızda hayırlısı ne ise olsun istiyorum rabbimden.

Back