- Konu Sahibi izmir35530
herkese merhaba mol gebelik geçirmiş olan arkadaşlar lütfen bu başlık altında bilgi paylaşımında bulunabilir miyiz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım geçmiş olsun.Allah hayırlısını versin.kan pıhtılaşmasının tedavisi var tedavin başladı mı?
Bende tam mol gebelikten kürtaj oldum. kürtajdan enfeksiyon kaptım kanıma karıştı, ölümden döndüm. Antibiyotik serum tedavisi gördüm ama enfeksiyonu tam atamadım o yüzden bi operasyon daha geçirdim laparoskopi yöntemiyle hematom boşaltılıp temizlendi.Mol gebe olanlar kesinlikle uzman bi dr tarafından kürtaj edilmeli.benim kürtajımda yumurtalık ve sol tüpüm hasar görmüş. Mol olunca rahim yumuşacık oluyor çok hassas ve özenle kürtaj işlemi yapılmalı.Allah bebek isteyen herkese saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
ne diyeceğimi şaşırdım allah sabır versin benim kan pıhtılaşması ile ilgili çok bilgim yok sadece 2 kişi duymuştum onlarda tedavi olup bebeklerini sağsalim doğurmuşlardı.arkadaşım eminim araştırmışsındır ama yinede sen farklı doktora git derim mutlaka bir çaresi vardır en azında doğurgan bir yapın var hamile kalmak için çok uğraşmıyorsun işallah sağlıklı bebeklerin olur
canim benim cok gecmis olsun .:26:baya sorunlar yasamissin kürtajindadoru kürtaj basir bi operasyon degil tecrübeli bi doktor olmali..enfeksiyon.yapisiklik riskleri cok oluyo...rabbim tekrarini yasatmasin insallahhh....
merhaba ya çok üzüldüm nelee neler yaşamışşsın.ama çogu insan kürtaj olup patoloji sonucu çıkınca mol gebe oldugunu anlıyor.ama enfeksiyon yazman , çok üzüldüm.şimdi nasılsın
kürtaj olalı yeni mi oldun.beta hcg testlerin nasıl gidiyor
geçmiş olsun canım bende 31 mayısta geçirdim kürtaj mol sebebi ile.. değerlerim sıfırlandı doktorum sınır vermedi değerlerimin düştüğünde istediğim zaman hamile kalabilceğimi söyledi ama gelgitler arsındayım tereddütteyim bazen... senin kaç zamandır olmuyor tedavi görüyor musunuz.kizlar benimde ilk hamileligim moldübenimki parsiyel moldü
dr 6 ay korun demisti öylede yapmistim
2 ayda deger sifirlanmisti
korunmayi birakir birakmaz 3 ay sonra hamile kaldim ama onuda kaybettim..ama sebebi mol degildi kan pihtilasmasi cikmisti![]()
canim biraz bekle bence....geçmiş olsun canım bende 31 mayısta geçirdim kürtaj mol sebebi ile.. değerlerim sıfırlandı doktorum sınır vermedi değerlerimin düştüğünde istediğim zaman hamile kalabilceğimi söyledi ama gelgitler arsındayım tereddütteyim bazen... senin kaç zamandır olmuyor tedavi görüyor musunuz.
ne güzel...hayırlısı olsun işallah canım ya ama beklemek istemiyorum kafaya koydumm kurbandan sonra düşüncem valla çünkü olacak olan olacak er ya da geç maksatımm sorunlar devam ederse neden sebep oluyor belki başka bir durumlar vardır öğrenmemizde fayda var ben herşeyi oluruna ve olumlu yanına bıraktım artık eşim ve ben hakkımızda hayırlısı ne ise olsun istiyorum rabbimden.canim biraz bekle bence....
ben molden sonra 4 bebek daha kaybettim ..ama bunlar mol degildi.mol tekrar etmedi..pihtilasmam vardi..simdi sukurler olsun 6 aylik oglum var...darisi sana ins![]()