merhabalar..., öncelikle çok büyük geçmiş olsun..mol gebelik geçirdiğinizi yazmışsınız..kesin olmasada bu tani banada konmak üzere kısmi mol gebeliği diyolar..yani bebek oluşmuş..sağlıklı gözüküyo ama netten araştırdım 16 ila 20. haftaya kadar düşmeye bilir diyo..ben 11.haftadayım..daha öncede hamileliğin ilk haftalarından itibaren azda olsa leke leke kanamalarım oldu.doktorum fark etmedi ve fazla önemsemeyip düşük önleyici ilaç verdi ve bende düşük yapmadım..bilmiyorum artık iyimi yaptık kötümü?nette bebek olsa bile yaşamaz diyolar..uzun süre bu çocuk için çabaladık ama şimdi bu mol gebeliğiyle yıkıldım.bide annede kanser ve ölüm riski falan iyice bittim..ne yapacağımı bilmiyorum..sizler neler yaşadınız....?nasıl fark edildi?ne zaman aldılar bebeği.kendimi öldü yoksa?bana yardımcı olurmusun nerelere gittiniz. beta hcg sonuçları yüksek çıktı.rahim normalden büyük dendi?eşimle kan uyuşmazlığımızda var.az yemekten ve düzensiz beslenmeden de olabiliyomuş benimde yemekle aram hiç yoktur.zayıfım. neden böyle oldu..sizler kürtajdan nekadar sonra hamile kaldınız ve 2. bebeğiniz sağlıklı oldumu ...lütfen yardım....