bundan 3 bucuk ay once kurtaj oldum patolojı raporumda cıktı parsıyel mol metaryeden alınan parca da kromozon bakıldı temız cıktı bebekten alınan parca kurtajtan sonra 1 hafta sonra 40.1 dı hcg sonrası ıse 10 oldu ve 0 5 yanı sıfırlandı sımdıde 0.7 yanı sıfırda ve bu molumdan oncede gebelık yasadım 2 sene oncesı patolojı raporunda ıltıhap cıktı benım sormak ıstedıgım ben 36 yasındayım 1 ı ıltıhap 2 cısı ıse kurtajım mol parsıyel cıktı 4 aya gırıyorum ben ne zaman hamıle kalabılırım vede tup bebekmı yapmam lazım tup yaparsam da ne kadar sonra yapmalıyım yanı normalmı kalayım hamıle tuplemı tuple kalırsam ne zaman yaptırayım tesekkur ederım sımdıden
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mol gebelık gecırdım
- Konu Sahibi caco
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bundan 3 bucuk ay once kurtaj oldum patolojı raporumda cıktı parsıyel mol metaryeden alınan parca da kromozon bakıldı temız cıktı bebekten alınan parca kurtajtan sonra 1 hafta sonra 40.1 dı hcg sonrası ıse 10 oldu ve 0 5 yanı sıfırlandı sımdıde 0.7 yanı sıfırda ve bu molumdan oncede gebelık yasadım 2 sene oncesı patolojı raporunda ıltıhap cıktı benım sormak ıstedıgım ben 36 yasındayım 1 ı ıltıhap 2 cısı ıse kurtajım mol parsıyel cıktı 4 aya gırıyorum ben ne zaman hamıle kalabılırım vede tup bebekmı yapmam lazım tup yaparsam da ne kadar sonra yapmalıyım yanı normalmı kalayım hamıle tuplemı tuple kalırsam ne zaman yaptırayım tesekkur ederım sımdıden
ben hastalarımın minimum 6 ay korunmalarını öneriyorum, takiben 6 ay denemelerini eğer gebe kalmazsa tüp bebek öneriyroum. bebeğinize kavuşmanız dileğiyle
ben hastalarımın minimum 6 ay korunmalarını öneriyorum, takiben 6 ay denemelerini eğer gebe kalmazsa tüp bebek öneriyroum. bebeğinize kavuşmanız dileğiyle
tup bebektede de normalde yanı 6 ay beklemem lazım sa cok ıyı o zaman kendı doktorum 1 sene dedı bana benım bebegım oluyor ben saglıklı olsun dıye dusunmuştum tup bebegı
Geçmiş olsun, Allah şifa versin size, hepimize..
Bende mol gebelik yaşayanlardandım...Allah yardımcımız olsun..
Bende , bu konuyla ilgili başlık açtım, henüz yanıt gelmedi...Bekliyorum....
Tekrar çok geçmiş olsun...
amın canım amın ınşallah gelır yanıtın tekrar yolla ıstersen canım bızım topıkte varsın sanırım sen mol gebelıkte
27 ekimde kürtaj oldum çıkan sonuç mol gebelik parsiyel hcg geçen ay 73 tü 3 gün önce gittik 11 çıktı doktor usg de gebelik kesesi gördü korunduğum halde gebe kalmışsın tekrar dedi folik asit asprin başladı pıhtılaşma bozukluğumda var aynı zamanda mümkünmü tekrar gebelik bu kadar kısa sürede anlamadım ve üstelik adet bile görmeden anlamadım haftaya tekrar gideceğim bildiğim 7-8 ay gebelik olmamamsıydı doktorumda öyle söyledi ama olmuş birkere dedi haftaya tekrar g,deceğiz ben anlamıyorum bu normal gebelık olabilirmi yaşayan varmı yada bilgisi olan duyan bununla beraber 4. kürtaj 5 gebelik kaybım olacak
27 ekimde kürtaj oldum çıkan sonuç mol gebelik parsiyel hcg geçen ay 73 tü 3 gün önce gittik 11 çıktı doktor usg de gebelik kesesi gördü korunduğum halde gebe kalmışsın tekrar dedi folik asit asprin başladı pıhtılaşma bozukluğumda var aynı zamanda mümkünmü tekrar gebelik bu kadar kısa sürede anlamadım ve üstelik adet bile görmeden anlamadım haftaya tekrar gideceğim bildiğim 7-8 ay gebelik olmamamsıydı doktorumda öyle söyledi ama olmuş birkere dedi haftaya tekrar g,deceğiz ben anlamıyorum bu normal gebelık olabilirmi yaşayan varmı yada bilgisi olan duyan bununla beraber 4. kürtaj 5 gebelik kaybım olacak
canım g olsun sen kurtaj olduktan sonramı gebelık gecırdın ardına anlayamadım canım ekımdekı mı mol gebelıktı patolojı raporu nda cıkıyor mol oldugu ve parsıyel molda gebelık kesesı olusuyor bızım topık var mol gebelık dıye burda oraya gel ıstersen arkadaslarda yardım ederler saglıcakla kal
Bizim topik derken?
Hangisi canım...
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...elik-yasamis-olan-yada-yasayanlar-2011-a.html sayfanın lınkıdır canım bızım mol gebelık sayfamız tıkla bu lınke
canım msj yazdım, ppsta kutunu boşaltrmısın? mesajın yok bende canımmmm
canım g olsun sen kurtaj olduktan sonramı gebelık gecırdın ardına anlayamadım canım ekımdekı mı mol gebelıktı patolojı raporu nda cıkıyor mol oldugu ve parsıyel molda gebelık kesesı olusuyor bızım topık var mol gebelık dıye burda oraya gel ıstersen arkadaslarda yardım ederler saglıcakla kal
Sayın Caco, bana gönderilen mesajlara lütfen cevap yazmayın. Teşekkür ederim...
canım msj yazdım, ppsta kutunu boşaltrmısın? mesajın yok bende canımmmm
Sayın Caco bu üçüncü mesajınız, lütfen cevap yazmayın...
Gelecek hafta tekrar beta HCG bakılarak düşüş görülebilir. Endişelenmeyin. Bu yeni bir gebelik olduğu anlamına gelmez. Kese görüldüğünde beta HCG 1000 civarındadır.
sayın caco, bana gönderilen mesajlara lütfen cevap yazmayın. Teşekkür ederim...
kusura bakmayın arkadas yasayan varmı dıyınce yazdım kasıtlı bısey yok hocam ozur dılerım vallahııııı ınannın buna ayy ben cok uzuldum ama sızın işinız bu tabıkı ben karısamam ama oyle bır cevap yazmadım ben paylaşmak adına bu durumu yazdım bılgı acısından yazmadım zaten ılacım olsa kendı sacıma surecem hocam tekrar özur dılerım sızden hocam