Doğuma Hazırlık modern kız isimleri önerilerimmm :)) nacizane

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yasemmminnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
152
3
96
Bursa
Arkadaşlar görüyorum ki herkes isim arayışında bende aynı şekilde çok düşündüm hala daha düşünüyorum ama benim oğlum olacağı için doruk efe de karar kıldım ikiside sevdiğim isimlerdi ikisinide kullanmaya karar verdim ama önceden hep kız isimleri bulmuştum çünkü kızlar için çok daha güzel isimler vardı aklımda bende okuyorum hep berçem perçem gibi isimler bulunuyo kızlarınıza tabii herkes özgür ama bende herkese isim önerisinde bulunacağıma benim beğendiğim isimleri yazayım belki beğendiğiniz şeyler çıkar arasından sizlere öneri olur...

Duru
Doğa
Öykü
Ela
Eylül
Masal
Ceylin
Ceren
Azra
Ada

Bana kalsa bende ilk öncelik ilk 5 arasından olmakla birlikte bu isimlerden birini yakıştırırdım kızıma ama sizler ne isterseniz tabii bunlar nacizane benim önerilerim yorum yazmanız için yazmadım sadece önerilerimi sizlerle paylaşmak istedim kendi kızım olsaydı bunlardan birini seçerdim die sizlere yazdım Herkese sağlıklı doğumlar....bayanssulusmile

canım ben de kızımın ısmını armina koyucam kısmet olursa 3 haftamız kaldı ama senın dusundugun ısımlerde cok guzel bende yazayım sana elyesa ve elisa bı dusun bakalım:)

bende kız ismi olarak nefes çok farklı olabilir diye düşünüyorum ilginizi çekerse arkadaşlar bi düşünün...

benim oğlumun ismi nasipse doruk olacak bence şuan en güzel isimlerden hem gençlik zamanında kızlarla karizmatik şekilde tanışır :)...Ayrıca hatırlarsanız hayat bebek vardı bi zamanlar neydi o dizinin adı bi zamanların en popüler dizisiydi özcan denizin heh asmalı konak :)) kız ismi olarak

Hayat

buda değişik bence :)

erkek isimleri sormuşsun arkadaşım hemen favorilerimi yazayım bikere bu huzeyfe yok kayra bunlar bana göre değil değişiklik adına neler buluo millet çok şaşırıorum neyse nacizane yine benim fikirlerimi söyliiim...

Doruk
Ege
Kağan (yanına Efe olabilir)
Çağan
Tuna
Toprak
Berk
Atakan
Utku
Deniz

Bu tarz isimler hem bilinen hem değişiklik adına çocuğa zor anlar yaşatmayacak isimler bence

Ayrıca bi kız ismi daha kız isimleri için açtım bu konuyu devam edeyim bu arada ne çok sevdiğim isim varmış kızım olsa çok zorlanacakmışım :)))

Derin

buda süper bi isim bence lütfen değişiklik adına saçma sapan isimler koymayın bebeklerinize beni bağlamaz ama çok gülüorum bazı isimlere bakın süper isimler var daha ne istiyosunuz anlamıorum hem kibar hem bikıza yakışır isimler işte düşünsenize ismim duru :) saf temiz bi his verio insanın içine bi kıza yakışır derin de öle öyküde siz bilirsiniz tabii bunlar benim düşüncelerim....

vallahi kızlar haklısınızda hani bizim zaanlarımızda da popüler isimler vardı anaaa ilk okula başladım bir baktım sınıfda 3 tane özge. 3 tane burcu hahaha bende hemburcu hem özge...
bakıyorum şimdi bir sürü Duru br sürü Doruk oldu... bende çok beğenmekle birlikte vazgeçtim. furya gibi isimlerden olmasın benim yavruşum. ayy bir arada berk modası vardı oda geçti çok şükür..:)
allah herkesin gönlüne göre versinde arkadaşlar benim düüncem budur...

tamam haklısında kardeş millet ne isimler buldu okuyup gülüoruz eşimle ya olamaz yani değişik olacak die saçmalıyorlar resmen onlar gibi saçmalayacağıma en azında bilinen olsunda tuaf gelmesin oğluşuma...

canım ben de kızımın ısmını armina koyucam kısmet olursa 3 haftamız kaldı ama senın dusundugun ısımlerde cok guzel bende yazayım sana elyesa ve elisa bı dusun bakalım:)

kızlar elisa isminin anlamını biliyor musunuz ben internette yazan anlamını okudum ama tam olarak hangi kelimeye karşılık olduğunu anlamadım

izem ismini düşünebilirsin canım büyüklük,ululuk anlamına geliyor bir arkadaşımın kızının adı herkeste olan bir isimde değil ayrıcazemuszemus

Back
X