- Konu Sahibi yasemmminnn
Arkadaşlar görüyorum ki herkes isim arayışında bende aynı şekilde çok düşündüm hala daha düşünüyorum ama benim oğlum olacağı için doruk efe de karar kıldım ikiside sevdiğim isimlerdi ikisinide kullanmaya karar verdim ama önceden hep kız isimleri bulmuştum çünkü kızlar için çok daha güzel isimler vardı aklımda bende okuyorum hep berçem perçem gibi isimler bulunuyo kızlarınıza tabii herkes özgür ama bende herkese isim önerisinde bulunacağıma benim beğendiğim isimleri yazayım belki beğendiğiniz şeyler çıkar arasından sizlere öneri olur...
Duru
Doğa
Öykü
Ela
Eylül
Masal
Ceylin
Ceren
Azra
Ada
Bana kalsa bende ilk öncelik ilk 5 arasından olmakla birlikte bu isimlerden birini yakıştırırdım kızıma ama sizler ne isterseniz tabii bunlar nacizane benim önerilerim yorum yazmanız için yazmadım sadece önerilerimi sizlerle paylaşmak istedim kendi kızım olsaydı bunlardan birini seçerdim die sizlere yazdım Herkese sağlıklı doğumlar....bayanssulusmile
Duru
Doğa
Öykü
Ela
Eylül
Masal
Ceylin
Ceren
Azra
Ada
Bana kalsa bende ilk öncelik ilk 5 arasından olmakla birlikte bu isimlerden birini yakıştırırdım kızıma ama sizler ne isterseniz tabii bunlar nacizane benim önerilerim yorum yazmanız için yazmadım sadece önerilerimi sizlerle paylaşmak istedim kendi kızım olsaydı bunlardan birini seçerdim die sizlere yazdım Herkese sağlıklı doğumlar....bayanssulusmile