Modern Family

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
modern-family-cast.jpg

Bu aile üç çok farklı aileyi barındırıyor.

Ailenin babası, Jay Pritchett: Married With Children dizisinin Al Bundy'si Ed O'Neill. Jay Pritchett, Sofía Vergara'nın oynadığı kendisinden çok genç bir kadınla evli: Gloria Delgado-Pritchett. Gloria'nın Manny Delgado isimli önceki evliliğinden küçük bir oğlu var. Manny belki de dizinin en akıllı karakteri.

Jay Pritchett'ın kızı; Claire Dunphy, Phil'le evli. En küçükleri oğlan olan üç çocukları var. Phil kendini çok modern, çok cool bir baba gibi görüyor, ama bu tavırları çocuklarını sadece rezil ediyor. Büyük kız Haley oğlanlarla çıkacak bir yaşa gelmiş durumda.

Jay Pritchett'ın oğlu; Mitchell Pritchett bir gay ve partneri Cameron Tucker'la Vietnam'dan evlat edindikleri Lily isimli bir bebekleri var.

Çok zorladım kendimi izlemek için ama bir türlü sevemedim bu diziyi..

Çok zorladım kendimi izlemek için ama bir türlü sevemedim bu diziyi..

ben izlemedim hiç, bu yıl ki emmy ödüllerini topladı biliyosun,
bi bakmak istiyorum bende neden bu kadar popüler dışarda...
:hulya:

Ben de iki bölüm izledim bıraktım hele şu gay çift olayı..kafamçokkarıştı

Bir forum sitesindeki süper dizi, komik yorumlaır üzerine bir hışımla izleyeyim dedim amabenneyaptımki

ben bu diziyi çok seviyorum ve çok gülüyorum 4. sezonda şu an gittikçe güzelleşiyor bence önyargılı olmadan biraz izlerseniz karakterler oturunca daha da zevkli hale geliyo hatta daha biraz önce izledim 4.sezon 4. bölümü ben tavsiye ederim yinede zevk meselesi

çok eğlenceli bir dizi, hatta 4. sezonun ilk bölümünü şimdi izledim, kalan 2 bölümle devam edicem.

ben hala severek izliyorum ... bazen tekrar izliyorum . gerci butun sezonlari izliyemedim , 6 ya kadar izledim galiba.
3 yildir topige kimse yazmamis ... aaaaaa :D

Çok seviyorum bu diziyi, izlemeye geç başladım çok kısa bir zamanda 6 sezonu da bitirdim, şimdi hafta hafta takipteyim :)

Çok seviyorum bu diziyi, izlemeye geç başladım çok kısa bir zamanda 6 sezonu da bitirdim, şimdi hafta hafta takipteyim :)
volverrrr...bende cokkk seviyorum , bendeee!!
ya , biliomusun artik tekrarlarini izliorum , cunku gercekten iyi sakalar var .
netflixte 6ci sezona kadar var , yeni sezonu bekliyorum :(

volverrrr...bende cokkk seviyorum , bendeee!!
ya , biliomusun artik tekrarlarini izliorum , cunku gercekten iyi sakalar var .
netflixte 6ci sezona kadar var , yeni sezonu bekliyorum :KK43:

Ben de bayılıyorum yaa, özellikle de Gloria'ya :KK45:
Ben dizibox'tan izliyorum, 7.sezon 7. bölümü koydular en son, bu haftakini eklemediler daha, onu bekliyorum şimdi :)

Ben de bayılıyorum yaa, özellikle de Gloria'ya :KK45:
Ben dizibox'tan izliyorum, 7.sezon 7. bölümü koydular en son, bu haftakini eklemediler daha, onu bekliyorum şimdi :)
super yaa, aynen Gloriaaa aahhh , sevmemek mümkünmü ? gerci ben Cam'i de cok seviyorum hihih, aaa Philllll , Philll harika !! karekterlerin geneli super degilmi?? hepsi ayri telden caliyor !! ya Haley i bile seviyorum haha , ne güzel sen izliyebiliyorsun, bizim netflixe gelmedi henuz 7ci sezon :( ama inan tekrarlarini izlemekten gocunmuyorum, sahaneler !! <3

super yaa, aynen Gloriaaa aahhh , sevmemek mümkünmü ? gerci ben Cam'i de cok seviyorum hihih, aaa Philllll , Philll harika !! karekterlerin geneli super degilmi?? hepsi ayri telden caliyor !! ya Haley i bile seviyorum haha , ne güzel sen izliyebiliyorsun, bizim netflixe gelmedi henuz 7ci sezon :KK43: ama inan tekrarlarini izlemekten gocunmuyorum, sahaneler !! <3

Kesinliklee!! Bir tek arada Alex'e sinir oluyorum ama o bile komik oluyor bazen :)) valla 6 sezonu 1 ayda falan bitirdim herhalde :KK48:

Kesinliklee!! Bir tek arada Alex'e sinir oluyorum ama o bile komik oluyor bazen :)) valla 6 sezonu 1 ayda falan bitirdim herhalde :KK48:
oww inan bende dayanamadim ,hemen izledim, kendimi eski bolumlerle avutuyorum. Ya dogru diosun, Alex en giciklari sanki ama onu bile insan zevkle izliyor haha, harika ya!:KK54:

İlk bir kaç bölüm feci sıkılacaksınız, sabredin, azmedin, izleyin. Sonra zaten oooh misler gibi izlenecek 7 sezon.

İlk bir kaç bölüm feci sıkılacaksınız, sabredin, azmedin, izleyin. Sonra zaten oooh misler gibi izlenecek 7 sezon.
olsun ;) diger sezonlardada bazi bolumler gicikti, keske bu sahne olmasa dedigim sahneler vardi, ama genel anlamda izlettiren , guzel bir hikayesi var , komikte dramatikte

Favori dizilerimdendir kendisi.. 7. sezonda bitti hiç bir şey anlamadım şimdi bekle dur :(

Azıcık anlatsammı ki :KK70: İnternetten izleyemiyor musun ki ?
yoook anlatmaa....bi ara izlemistim bi kismini , sanirim 7ci sezonundan bi sahneydi...Haley Andy den hoslaniyor , annesi ile takip ediyor du, bi pisman oldum bi pisman oldumki ... :( bastan izlemek istiyorum. yani 7 den itibaren , netflixte koymadi hala :(

yoook anlatmaa....bi ara izlemistim bi kismini , sanirim 7ci sezonundan bi sahneydi...Haley Andy den hoslaniyor , annesi ile takip ediyor du, bi pisman oldum bi pisman oldumki ... :KK43: bastan izlemek istiyorum. yani 7 den itibaren , netflixte koymadi hala :KK43:
Yok yok anlatmam zaten o zaman bir anlamı kalmıyor ki :) ama gerçekten çok sevdiğim eğlenceli bir dizi ikinciye bile izledim :D

Back
X