• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Model konusunda yardım eder misiniz?

JaneSmith

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
138
2
46
Diyarbakır
Merhaba arkadaşlar fikirlere ihtiyacım var.
Düğün değil de kokteyl gibi küçük bir davet vereceğiz, müzik çalıp oynamayacağız.
düğün salonu gibi bir yerde değil de açık havada ya da bir restoran da olabilir daha belli değil tam olarak.

straplez, kabarık, taşlı modeller sevmiyorum, duvak da takmayı düşünmüyorum. dantel işlemeler hoşuma gidiyor.
şampanya ya da fildişi, kırık beyaz gibi renklerden hoşlanıyorum.
34 beden giyiyorum, boyum da 1.55 minyonum yani.

bana önerebileceğiniz modeller var mı? mesela şunu bulabildim en aklıma yatanlardan, ama tam aradığım şey değil...

$1812478_1.jpg

tatlım seninle tarzlarımız anca bu kadar uyuşabilir. bende duvak düğün falan sevmiyorum. kabarık taşlı gelinlikleri hiç sevmem. kendi bilgisayarım olsaydı resim eklerdim ama malesef bozuk. sen arama motoruna gelinlik izmir yaz. 2.yere tıkla la..ri diye bi site. isim vermek yasakmış malum. orda çok hoşuma giden gelinlikler var benim. sen gelinliğini seçince resmini koyki bana da fikir olsun zamanı gelince :66:

Jesus Peiro ve Papilio markalarına bir göz atın bence. Marka ismi sonuna wedding dress yazarak Google images araması yapabilirsiniz.

Birkaç model koyuyorum buraya, benim çok beğendiğim bir tarz, özellikle çok şaşalı düğün dernek olmayacaksa bunları da değerlendirebilirsin bence, ilgilenirsen daha da var elimde.. :)

$c.jpg $a.jpg $b.jpg

tatlım seninle tarzlarımız anca bu kadar uyuşabilir. bende duvak düğün falan sevmiyorum. kabarık taşlı gelinlikleri hiç sevmem. kendi bilgisayarım olsaydı resim eklerdim ama malesef bozuk. sen arama motoruna gelinlik izmir yaz. 2.yere tıkla la..ri diye bi site. isim vermek yasakmış malum. orda çok hoşuma giden gelinlikler var benim. sen gelinliğini seçince resmini koyki bana da fikir olsun zamanı gelince :66:

:)) yaşasın benimle aynı tarza sahip birileri varmış.
kime söylesem, gelinlik dediğin kabarık olur diyor, evet çok yakışıyor bazılarına ama ben kendimde öyle şatafatlı birşey düşünemiyorum..
bu arada site çok güzel, gelinliklerin içinde boğuldum :) izmir de olması da ayrıca avantaj benim için, çok teşekkür ederim ;)

Back