Modalife mobilya dugun paketi?

Merverd

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
2.056
1.599
27
Merhaba. Modalife mobilya dugun paketi almak istiyorum. aranizda kullanan ve memnun olan var mi? veya herhangi bi sikayeti olan.? yardimci olursaniz sevinirim..

Slmlar
Modalife urunleri uygun fiyatli tabi kaliteside ona gore oluyor
Kullanan arkadaslar memnun is goruyor
Ama butceniz varsa baska yerlerden almanizi oneririm marka olmasina gerek yok cunki bi mobilya en az 8-10 yil kullaniliyor

Slmlar
Modalife urunleri uygun fiyatli tabi kaliteside ona gore oluyor
Kullanan arkadaslar memnun is goruyor
Ama butceniz varsa baska yerlerden almanizi oneririm marka olmasina gerek yok cunki bi mobilya en az 8-10 yil kullaniliyor
Fiyati uygun buldugum icin burdan almak istiyorum tesekkur eddrm

22 ekimde evlendik. Bianco düğün paketini almıştık 5.990 TL ye .koltuklar için kumaşlar çok iyi değil farkını ödeyerek renk değişikliği yaptık koltuk ve sandalyeler için.masa çok fonksiyonel gören bayılıyor hiç göründüğü gibi ya da klasik masalar gibi açılmıyor.acildiginda devasa bir masa haline geliyor ve kapalı hali hem şık hem ufak yer kaplamiyor.

Koltuklar hafif kaba değil oturma yerleri geniş ve yine çok kullanışlı altları bazalı.

Yatak odasını 6 kapılı ve karyolası tercih ettik. Gardrop gayet geniş ve güzel. Karyola da güzel aynı şekilde.

Biz mobilyalar dan çok memnunuz. Evimizde çok büyük değil 85 metrekare tam olarak oturdu eve .biz sadece sandalyelerimizin renkleri yanlış geldiği için problem yaşadık. Değişme süresi çok uzun oldugu yoğun sipariş aldiklari için geç oldu biraz.

Fiyatına göre çok çok iyi. Kumaş değiştirirseniz takım tanınmaz hale gelebilir

B
22 ekimde evlendik. Bianco düğün paketini almıştık 5.990 TL ye .koltuklar için kumaşlar çok iyi değil farkını ödeyerek renk değişikliği yaptık koltuk ve sandalyeler için.masa çok fonksiyonel gören bayılıyor hiç göründüğü gibi ya da klasik masalar gibi açılmıyor.acildiginda devasa bir masa haline geliyor ve kapalı hali hem şık hem ufak yer kaplamiyor.

Koltuklar hafif kaba değil oturma yerleri geniş ve yine çok kullanışlı altları bazalı.

Yatak odasını 6 kapılı ve karyolası tercih ettik. Gardrop gayet geniş ve güzel. Karyola da güzel aynı şekilde.

Biz mobilyalar dan çok memnunuz. Evimizde çok büyük değil 85 metrekare tam olarak oturdu eve .biz sadece sandalyelerimizin renkleri yanlış geldiği için problem yaşadık. Değişme süresi çok uzun oldugu yoğun sipariş aldiklari için geç oldu biraz.

Fiyatına göre çok çok iyi. Kumaş değiştirirseniz takım tanınmaz hale gelebilir
Bi nebze olsun icim rahatladi.
Ben de bianco pakedini begeniyorum.
Bi arkadasim da kullaniyo 3 senedie ve sorun yasamams hic. hatta oneriyo kiraciysan dugun paketi al diye. bakalim biz de oyle dusunuyoruz tesekkur ederim cnm

Merhaba Bn de modalife düğün paketi almıştım evlenirken. 2013 te evlendim o zamanın en pahalisini almıştık mofalife takımlarından ve diğer markalara göre çok çok uygun gelmişti. Memnunum takımlarımdan ancak kiracı olduğum için birkaç ciddi deformasyon yaşadım taşınırken. Taşıma firması olarak modalife ten geldiler ve eşyalarımı batırıp gittiler. Sizi ilgilendirebilecek kısmını anlatayım size. Taşıma ekibi geldiğinde takımlarımızı görünce, modalife artık böyle kaliteli ürünler üretmiyor falan demişti son kaliteli ürünlerdi sizin parti demişlerdi.

Ben condita nin ürünlerini daha çok beğenmiştim o zmnlar ama condita bi tık daha pahaliydi mofalife den

X