merham@for.all köpüklü kahve Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2008 106 0 26 Ocak 2010 Konu Sahibi merham@for.all #1 hanımlar mobilya için fiyat arştırması yaparken rastladım bu markaya.inanılmaz ucuz.kullanan var mı?önerir misiniz?
hanımlar mobilya için fiyat arştırması yaparken rastladım bu markaya.inanılmaz ucuz.kullanan var mı?önerir misiniz?
Violata Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2009 65 0 45 27 Ocak 2010 Konu Sahibi merham@for.all #2 Canımcım ucuz adı üstünde !!!! kullandıkları malzemeler suntalam tarzı ürünler çok kaliteli olmasını beklemek haksızlık olur çünki malzemesi ucuz tatlım
Canımcım ucuz adı üstünde !!!! kullandıkları malzemeler suntalam tarzı ürünler çok kaliteli olmasını beklemek haksızlık olur çünki malzemesi ucuz tatlım
merham@for.all köpüklü kahve Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2008 106 0 9 Şubat 2010 Konu Sahibi merham@for.all #3 hımm.aslında tasarımları da hoş deil.bi yemek odası beğendim sadece.onuda takım değil tek masa almayı düşünüyordum.baktım bu uygun
hımm.aslında tasarımları da hoş deil.bi yemek odası beğendim sadece.onuda takım değil tek masa almayı düşünüyordum.baktım bu uygun
lirean Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2008 756 2 9 Şubat 2010 Konu Sahibi merham@for.all #4 ben hiç beğenmiyorum modelleri fabrikaya doğrudan baktık biz, kırıkkalede üretiliyor üretimi de gördüm yani, malzemeler çok kalitesiz görünüyordu.
ben hiç beğenmiyorum modelleri fabrikaya doğrudan baktık biz, kırıkkalede üretiliyor üretimi de gördüm yani, malzemeler çok kalitesiz görünüyordu.