• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Modalife düğün paketi

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Selam kızlar aceleci sevgilim ne hikmettir bilinmez aniden -hatta ortada nişan bil yokken - eşya alma derdine düştü:9: hayır kaçıracak mı beni anlamadım ki:31: neyse biraz araştırma yaptık ve bütçemize göre olan modalife mobilyayı bulduk ben anlamam sağlamlıktan falan onun anladığını da pek sanmıyorum :26: ama şöyle bi bakınca bütçemize uygun ve şık olacak 3 takım bulduk sizlerinde fikirlerini almak istedim :34: sizce hangisi daha güzel ? $azra-dugun-paketi_13.webp$gul-dugun-mobilya-paketi.webp$gumus-dugun-mobilya-paketi_8.webp

yorumlarınızı paket ismi ile yaparsanız sevinirim :34:

Canım azra olanın farklı rengi varsa sanki o daha kaliteli duruyor..ama şu var ben burada kalitesiz diye okudum yinede meraktan geçen ay yakından bakmaya gittim koltukları taş gibi sert geldi mobilyada çekmece açılmadı sonra kadın kendi açtı ve çekmece magazada elinde kaldı yanlış kurulmuş ondan kaynaklı dedi ama pek inandırıcı gelmedi :53: ben bizim orada evkur gibi magazada fiyat sordum hemen hemen aynı fiyatlar verildi biraz dolan istersen :31:

Son düzenleme:
Canım aslında evet haklısın daha erken biraz daha gezmek lazım çok sağol.. Bide evgör diye bi site orası biraz daha pahalı ama kaliteymiş öyle diyolar..

Canım aslında evet haklısın daha erken biraz daha gezmek lazım çok sağol.. Bide evgör diye bi site orası biraz daha pahalı ama kaliteymiş öyle diyolar..

evet canım benim arkadaşımda oradan aldı 3 sene falan oldu çok memenunum diyo ama fiyatları tuzlu :31:

Son derece kalıtesız modalıfenın esyaları koltuklar tas gbı zaten ... ayrıca bakılınca ozensız yapıldgını ucuz oldgunu bellı edıyo koltukların sekıllerı bıle aynı degıl bnmkılerın kardolabının camıda catlamıstı surgulu kapak kac defa dustu bn hıc memnun kalmadım almanıda tavsıye etmem

Son derece kalıtesız modalıfenın esyaları koltuklar tas gbı zaten ... ayrıca bakılınca ozensız yapıldgını ucuz oldgunu bellı edıyo koltukların sekıllerı bıle aynı degıl bnmkılerın kardolabının camıda catlamıstı surgulu kapak kac defa dustu bn hıc memnun kalmadım almanıda tavsıye etmem

sağol canım teşekkür ederimmm valla az daha acele ile iş alıyorduk başımıza :44:

Tatlım daha güzellerini ve bütçene göre olanlarını bulabilirsin, bence de araştırmaya devam et :34:

Evgör bundan 2 sene öncesine kadar hem çok kaliteli hem çok uygundu
ancak ne olduysa fiyatları uçurdular
fakat bu böyle diye moda life'tan alacağınız her ürün için paranızı çöpe atmış olursunuz
yazık olur yani
istanbuldaysanız eyüp tarafında mobilyacılar var
hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünler bulabilmeniz mümkün
ve bugüne dek olumlu yorum bu modalife için hiç kimse yapmadı

Tatlım daha güzellerini ve bütçene göre olanlarını bulabilirsin, bence de araştırmaya devam et :34:

Çok sağol canım Allah razı olsun devam ediyoruz bakmaya :34:
Evgör bundan 2 sene öncesine kadar hem çok kaliteli hem çok uygundu
ancak ne olduysa fiyatları uçurdular
fakat bu böyle diye moda life'tan alacağınız her ürün için paranızı çöpe atmış olursunuz
yazık olur yani
istanbuldaysanız eyüp tarafında mobilyacılar var
hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünler bulabilmeniz mümkün
ve bugüne dek olumlu yorum bu modalife için hiç kimse yapmadı

Bugün evli bi arkadaşımda dedi çok sağolunn :29:

Kesinlikle alma ordan. Geçen sene ailem için bakmaya gitmiştik hiç beğenmedim çok kalitesiz gerçekten. Zaten kaliteli olsa üç takımı o fiyata satmazlar.

Back
X