Moda

Bence olmaz çünkü elbiseler çok farklı. Sizin örneğinizde kollar kısa, pelerin ayrı bir hava katmış ama bu konudaki elbisenin kolları uzun, boğar iyice bence.
Ve bu elbise dar, balık model olduğu için pelerinin bol olması denge sağlıyor, şık gösteriyor. Konu sahibinin aldığı elbise bu pelerinle kombinlenirse göz kanatır.

İyi de bele oturmayan elbise cok da guzel gorunmez ki, ortada acik bir sey yok niye rahatsizsiniz anlamadim ama elbiseyi degistirin madem bolero ne

Merhaba arkadaşlar 🤗 ben sizlere birşey danışacağım. Inşallah yakın zamanda nikâhım var ☺ beyaz bir elbise aldım. Resmini de atacağım. Ben daha çok vücut hatlarını belli etmeyen şeyler giyorum. Elbise belimi belli ediyor. Bunun için napabilirim 🤔 bolero tarzı birşeyler düşündüm olur mu? Napayım ben 🙄
belde sorun yok bence ama göğüs bölümü biraz dar ama daha genişi de olmaz gibi.bence alınabilir.

Ne tesettür ne gelinlik modası hakkında hiçbir iddiam yok ama ben illa o elbiseyi giyecek olsaydım ve bel hatlarım gözükmesin hassasiyetim olsaydı bolero yerine şu tarz uzun duvakla kapatırdım.

2243098

2243100

naçizane birkaç şey söyliyim eşarbın ve çiçeğin rengi yani mor renk çok uyumsuz olmuş, daha pastel tonlar daha hoş olabilirdi sanki bana göre.

Bolero çok hoş olmaz bu elbiseyle. Başka bir elbise tercih etme şansınız varsa üst kısmı pelerinli ya da iki katlı bir elbise olabilir.

Bolero yerine şal tercih edebilir misiniz ? Bolerodan daha güzel durur eminim.

X