• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

moda teras hakkında bilgi istiyorum

biyolog_nil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
231
46
123
38
düğün mekanı için araştırdığım yerlerden birisi anadolu yakasında moda da
burda düğün yada nişan yapan varmı organizasyonlar nasıl tavsiye edermisiniz
yada anadolu yakasında yemekli olarak yapılıbilicek açık havada hangi mekanları önerirsiniz
düğün salonu kesinlikle düşünmüyoruz 150-200 kişi arasında bir organizasyon ayarlamayı planlıyoruz yardımlarınızı bekliyorum

canim benim moda teras icin bizde fiyat teklifi almistim hafta sonu 80 ile 120 tl arasi degisiyor menüye göre istersen sana bilgileri yolliyabilirim

Süsleme, sandalye,masa, gelin yolu,gelin takı,nikah masası,
Ziyafet menü 2 , limitsiz yerli içki
Menüdeki tatlı seçeneği yerine arzu ederseniz kutlama pastanızı ben yapabilirim.
Dj performans,ses ve ışık ve ışık sistemi.

225 kişi için her şey dahil toplam rakam Cuma ve pazar 25.543 tl dir

250 Kişi Cumartesi: 27.652 tl dir.

500 kişi ise : 51.643 tl dir.Açık büfe kokteyl prolange arzu ederseniz ise 43.454 tl dir.

150 kişi h.içi 18.700 tl dir.

Saatler 19:00- 00:00 arasıdır.

Sadece kokteyl isterseniz

Minimum 200 KıŞı için herşey dahil 13.750 TL

H.içi 200 kişi 10.200 tl dir. Cuma gününü de h.içi düşünebilirsiniz kokteyl için…

kokteyl saatlerimiz 14:30- 16:30 dur.

5-7-10-18-19-20-21-23-24-26-27-29-30 haziran ile

1-2-3-5-8-9-10-11-12-15-16-17-18-19-22-29-30-31 temmuz

1-4-8-14 Ağustos

17-18 -19 -25 Eylül

2-10 -16-23 Ekim Akşamları tutulmuştur.

açıklayıcı bilgilerin için çok teşekkür ederim,daha önce yemek yemek için gitmiştim bayılmıştım o manzaraya böle bi mekanda bu fiyatlar normal bence :))
kokteyl menüsünde neler oluyo bunun için bişey söyleyebilirmisin!!

Süsleme, sandalye,masa, gelin yolu,gelin takı,nikah masası,
Ziyafet menü 2 , limitsiz yerli içki
Menüdeki tatlı seçeneği yerine arzu ederseniz kutlama pastanızı ben yapabilirim.
Dj performans,ses ve ışık ve ışık sistemi.

225 kişi için her şey dahil toplam rakam Cuma ve pazar 25.543 tl dir

kızlar peki bu fiyatın uzerine ekstra neler gelir,
daha yeni yeni baslıyorum arastrmaya:)

modateras ciddi anlamda aklıma yattı , ama onerilere ihtiyacım var.. hic yok mu modaterasta dugune giden yada bu fiyat aralıgında baska bir yer onerisi olan

Anadolu yakasinda Fenerbahce Parkini onerebilirim, Romantika Cafe parkin tam ortasinda set ustunde (isterseniz deniz kenarinda da ) menusu dopdolu bir dugun sahipligi yapti bizim icin

Ayrica kucuk yemekler icin Nakkastepe Bridge restaurant olabilir nisanida orada yapmistik

Anadolu yakasinda Fenerbahce Parkini onerebilirim, Romantika Cafe parkin tam ortasinda set ustunde (isterseniz deniz kenarinda da ) menusu dopdolu bir dugun sahipligi yapti bizim icin

Ayrica kucuk yemekler icin Nakkastepe Bridge restaurant olabilir nisanida orada yapmistik

canım bridge restauranttaki menü ve fiyat listesi hakkında bilgin varmı?
bizim ki en fazla 150 kişilik bi grup fazla kalabalık düşünmüyoruz organizasyon hakkında açıklama yaparsan çok sevinirim

biz nikahta sonra Moda Teras'ta kokteyl vermiştik.. Gerçekten çok şık olmuştu.. manzara süper ayrıca ikramdan da çok memnun kalmıştık.. tavsiye ederim gerçekten :lepi:

Back