kızlar annneemm moda tasarımına karşı çıkıo kursa gidersin ne tutturuosn moda tasarımı die... die kızıo. moda tasarımı kursuna gtmekle, ünv eğitimi almş olmak arasında ne fark vardr????
valla üzerinden bayağı geçmiş ama okuyan araştıran başkaları görür diye söylüyorum çok fark oluyor. kurstan çıkınca bir moda evinde dantel oyuyorsun okuldan diplomalı çıkınca o moda evinin sahibi oluyorsun merak ettim acaba ne yaptın ne okudun :)kızlar annneemm moda tasarımına karşı çıkıo kursa gidersin ne tutturuosn moda tasarımı die... die kızıo. moda tasarımı kursuna gtmekle, ünv eğitimi almş olmak arasında ne fark vardr????
canım benim biz anneler çocuklarımızın belli birer meslekleri olmalarını isteriz. Bir öğretmenlik,doktorluk,hemşirelik, mühendislik gibi. Moda tasarım biraz lüks bir meslek. Hem bizler için hem sizler için. Ben bunları konuşuyorum ama benim kızımda moda tasarım okumak istiyor. Ben ingilizce öğretmeni olmasını istiyorum. İngilizceye yatkın ve seviyor diye. Gerçi burası Türkiye kim sevdiği mesleği yapmışki.......
konudan bayağı zaman geçmiş evet ama bende diğer okuyanlara söylemek istiyorum üniversitedeyken bende bu bölüme aşıktım çizimlerimi gece gündüz bıkmadan yapıyordum ta ki mezun olana kadar sektör öyle iğrenç öyle batık ve öyle pis ki insanlar sizi köle olarak işe alıyor söz hakkınız olmuyor yaratıcılık hayal gücünü kullanmana izin vermiyor ve seni sektörde hangisi para ederse ona yöneltiyorlar işlerin beğenilincede hemen ayağını kaydırma peşine düşüyorlar bunu okuyan bir kardeşim varsa bu bölümü seçmesin çok istiyorsa çizim kursu vs hobi olarak yapsın hayatınızı adamayın arkadaşlar çok samimiyim benim hayatım bitti sizinde bitmesin hayattan nefret eder oldum bunun sayesinde...
konudan bayağı zaman geçmiş evet ama bende diğer okuyanlara söylemek istiyorum üniversitedeyken bende bu bölüme aşıktım çizimlerimi gece gündüz bıkmadan yapıyordum ta ki mezun olana kadar sektör öyle iğrenç öyle batık ve öyle pis ki insanlar sizi köle olarak işe alıyor söz hakkınız olmuyor yaratıcılık hayal gücünü kullanmana izin vermiyor ve seni sektörde hangisi para ederse ona yöneltiyorlar işlerin beğenilincede hemen ayağını kaydırma peşine düşüyorlar bunu okuyan bir kardeşim varsa bu bölümü seçmesin çok istiyorsa çizim kursu vs hobi olarak yapsın hayatınızı adamayın arkadaşlar çok samimiyim benim hayatım bitti sizinde bitmesin hayattan nefret eder oldum bunun sayesinde...