Moda Tasarım Kurslari Hakkında Yardım

LaraPars

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
1.741
4.140
Arkadaşlar merhaba. Ben istanbul univ. Iktisat bolumu 4.siniftayim fakat bolumumle alakalı meslek yapmak istemiyorum. Okulumu birakmicam tamamlayip moda tasarimi yuksek lisans yapicam fakat bu arada da moda tasarim kurslarina gidip is tecrubesi kazanmak istiyorum. Okulum ikinci öğretim ve devam zorumluluğu olmadığı icin gidebilirim rahatlıkla.

Sormak istediğim, bir iki moda okulu araştırdım ve kendi butceme de uygun olarak ozellikle
Nisantasi LCC (Language and Culture Centre) Stilistlik bolumu uygun geldi. Bircok unlu isimde burada kursa gitmiş. Basak Dizer v.s..

Birde Marmara sanat akademisi 6 aylık bir moda tasarım kursu veriyor. Sema Işık Saralmis hocasi. Bilinen bir çok dizilere tasarım yapıyormus, oyuncuları gidiyormuş.

Son olarak Pera Güzel Sanatlar da stilistik eğitimi 1 senelik olan bana uygun geldi fiyat açısından.
Vakko Esmodun 2 senelik değil de kisa kursları var bunlar da olabilir bütçeme gore..
Meslekte is bulma adına bu işi yapan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?
Istanbul Moda Akademisi, Lasalle cok iyi okullar fakat yıllık ucretleri bana pahali geldi gidemem.
Stilistlik yapanlardan da tavsiye bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…