• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

moda olan kıyafet

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.620
2.537
133
merhabalar. Ben kıyafetlerimin uyumlu olmasına dıkkat ederim. Ama moda olanşeyleri çok takıp edemem. Birinde bir kıyafet gördüm diyelim ki yenı alındıgı belli o kişinin üzerindeki. Çünkü bu yıl vitrinlerde gördüğümüz bir kıyafet. Hemen kendime dıyorumkı ben de böyle şık giyinebilirdim. Aslında benim kıyafetim de gayet uyumlu ve yakıştıgını düşündüğüm bir şey. Sanki böyle başkalarının giyinişine özenme var.
Moda olan kıyafetleri çoğunlukla takıp etmediğim için kendimi kötü hissedıyorum sankı. Bu histen nasıl kurtulurum.
Öte yandan bütçemiz de belli. Olan parayı kıyafete vermeyi de düşünmem.

tam moda olani almazsan her zaman moda giyinirsin genelde..basic seyler vardir ya..siyah pantolon ceket, beyaz gomlek, basit jean vs bunlarin her zaman gideri vardir ve modasi asla gecmez. benim dolabimda 10 yillik kiyafetlerim vardir hala modaya uygun, giyince dibim duser :))

Nice insanlar gordum uzerinde elbise yok; nice elbiseler gordum icinde insan yok.
Bu dunyada iyi/uyumlu giyinebilmekten cok daha elzem seyler var.o yuzden cokda şeapmaa yani.😂😂

Bence kendine yakişan en güzeli..belki o kıyafet sende güzel durmiycak belki daha güzel tasıycaksin ama maddi yonden de modayı takip etmek zor..evet edebildigim kadar modayi takip ediyorum ama her elbise modeldeki gibi güzel durmayabiliyor..

Modaya uyunca şık mı olunuyor bilemedim? Mecburen magazalarda ne varsa onu aliyorum ben de, ozel tasarim giyemedigimden herkesten farkli giyinemiyorum ama çooook moda olmuş bangir bangir bagiran kiyafet ve aksesuarlari özellikle almamaya dikkat ediyorum. Bence çok itici gorunuyor 😬

Moda olan ama asiri begenip aldigim bikac parca oldu o sekilde ama bir süre giymiyorum alir almaz, daha sonra giyiyorum. 🤣

Back
X