• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

moda life mı bidaha tövbe..

duygu_28

uğur böceğim
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
210
3
68
Gaziantep
kızlar sorunum şu 6 ay önce modalife magazasıyla anlaşma yaptık mobilyalar magazada kalacak 6 ay sonra borç bitiminde teslim olacaktı eşyaları almadan bütün taksitleri ayda 800 tl vererek ödedik taki son bir taksitte eşim issiz kalıncaya kadar:2: gittik yatak odasını iptal ettiricez dedik durumu izah ettik bizi sallayıp durdular en sonunda gide gele tamam dedirdik ama şimdide içerde kalan fazla parayı alamıyoruz kaç gündür sallıyolar ve hala diğer mobilyalarda gelecek diye bekliyoruz. bu gün vericeklerini söylediler şimdide bayramdan sonraya kalır merkezden onay bekliyorum vs diyip sürekli sallıyo daha bide ben bu gün için söz vermedim diyo ya bayram öncesi revamı bu hakkımı istiyorum bayram geliyo benım çocugumunda ihtiyaçları var şikayetçi olmak istiyorum ama nereye başvurucagımı bilmiyorum yardım edin kafayı yedirtecekler bana:43:

son taksitse bi yakınızdan borç alıp ödeyin şunların parasını derim,
çünkü ne mobilyanızı verirler nede parasını geri iade ederler.
boşuna huzursuz olursunuz, insanın böyle durumda gözüne uyku da girmez.

Merkezle siz direk muhattap olun. Resmi sitesinde muhakkak numarası vardır. Birde sikayetvar.com a şikayette bulunun. Onlar döndürür size.. Elinizde faturalar vs varsa, Savcılığa gideceğinizi şikayette bulunacağınızı söyleyin. paranızı gasp ettiklerini mağdur olduğunuzu söyleyin. Dişlerinizi gösterin.........

ben kaşmir halıyla benzer bir sorun yaşadım şikayet var sitesine girip yazdım genel merkezden yani fabrikadan iki gün içinde döndüler bir deneyin

Back
X