• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Moda Life kullananlar

ieieie

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
8
0
16
Amasya
Öncelikle merhaba başlıktanda anlasıldıgı gıbı Moda Life ın düğün paketi diye bi kampanyası varmıs yemek odası takımı + yatak odası takımı + koltuk takımını 4.990 e fln verıyolar daha dusuk fiyat ve daha yuksek fiyat da var ama benım begendıgım bu fıyattı.

Açıkcası kalitesiz olmasından korkuyorum henüz evlenmıyorum ama yakında sözüm var yaza kadar alınması gerek ufak ufak bakıyorum bende
gerçekten bana çok indirimli geldi fiyat

Alıp kullanan memnun olup, olmayan veya moda life hakkında bilgisi olan varmı ?

Şimdiden çok teşekkürler :)

Annemler gecen sene eşyalarını değiştirip hepsini modadan almak gibi bir hata yaptılar, bikere çok dandik o masaları sandalyeleri görme kırıldı kırılcak plastik gibi olur mu hiç ağaç masanın bacakları ya ?? sandalyelerin bacaklarıda plastik kırıldı bile bitanesi sora çok ilgisizler hiiiiiiç tavsiye etmem evimede sokmam

moda life şikayet diye bır sıte gördum nette çoğu kışı begenmedıgını kırıldıgını yada koltuklarının hemen çöktüğünü, montajların hatalı oldugunu vs yazmışlar bende bu saatten sonra güvenemem herhalde teşekkürler yorumuzun için

uzak durun derim, kalitesi iğrenç! bizde modalife'tan aldık almaz olaydık!

http://www.kadinlarkulubu.com/tebrik-tesekkur-ediyorum/441929-modalifea-tesekkur-ederim.html

Eğer ilk etapta alalım 2-3 sene sonra değiştirebiliriz diyorsan al
Çok kaliteli bişey bekleme ürünlerde ama at çöpe gibi de değil
Benim kuzenim birkaç ay önce aldı buradan bir paket.
Memnun şimdilik.
Aksaklıklar oluyor geç geliyor diye bir sürü şikayet var ama
nişanlısı çok üstünde durdu o dönem kırk kere gitti geldi
teyit etti şu tarihte bu bu geliyor di mi
sorun çıkmaz di mi vs diye
düğünlerinden önce, tam da verdikleri tarihte geldi.

maddi imkanlarımızdan dolayı biz de büyük ihtimalle modalife ı tercih edeceğiz. olumlu şeyler de söyleyenler var olumsuz şeyler de. kullanıp da yorum yapacak başka birileri var mı aranızda kızlar :) hu huuu :)

Back
X