Mobilyalarm siyah ve izler çıkmıyor yardım.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi arf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
819
6
66
İstanbul
arkadaşlar benim yatak odam ve yemek odam siyah ancak vernikli tarzda değil mat bir möblesi var ancak 2.5yıldır kullanıyorum parmak izi olsun ellerimiz ıslak olduğunda akan su izi olsun silmiş olduğum bezin dalgası olsun çımıyor iz kalıyor artık usandm salonum öğleden sonra güneş alıyor okadar beelirgin değil karanlık kalıyor ama yatak odam malesef güneş alıyor aynaalı şifonyerim gardrobum çok kötü görünüyor neyle silmemi önerirsiniz....normal silip kuruladığımdada aynen iz var arkadaşlar aranızda siyah mobilyası olupta neyle sildiğini nasıl kullandığını bana yazrasa çok memnun olucam yada bu konuda bilgisi olanlar gerçekten bunaldım çünkü...........

tühhh :44: şu amway'in ürünleri herşey için iyi ama bunada yarar bişi vardır belki bi sor istersen :26:

amway ürünlerinden bir ara kullandm pek fayda görmedim çok sinir bozucu bir durum temizle temizle yok neyse...........

ay o zaman işin zor ... ben vaktiyle beyaz almıştım çok şükür çok kullanışlı sende bi daki takımını öle bişiler al istersen :44:

ay o zaman işin zor ... ben vaktiyle beyaz almıştım çok şükür çok kullanışlı sende bi daki takımını öle bişiler al istersen :44:

işte ben saflık yaptım görünüşe aldandım siyah mobilyalarda kullanışlı olanlarda var ancak benimkinin kalitesi kötü çıktğı için vernikli parlak değil yani mat bir möblesi var....en iyisini yapmışsın beyaz almakla bende şimdi gözüm hep beyazlarda ancak dahada çok yeniler kıyamıyor insan acaba eskisini alıp yenisini verme gibi markalarda kampanyalar varmı öyle birşey olsa süper olur.........

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.
Bu nedenle konu "Evim Güzel Evim/Sorular,sorunlar,tavsiye ve öneriler"başlığına taşınmıştır.

arkadaşlar benim yatak odam ve yemek odam siyah ancak vernikli tarzda değil mat bir möblesi var ancak 2.5yıldır kullanıyorum parmak izi olsun ellerimiz ıslak olduğunda akan su izi olsun silmiş olduğum bezin dalgası olsun çımıyor iz kalıyor artık usandm salonum öğleden sonra güneş alıyor okadar beelirgin değil karanlık kalıyor ama yatak odam malesef güneş alıyor aynaalı şifonyerim gardrobum çok kötü görünüyor neyle silmemi önerirsiniz....normal silip kuruladığımdada aynen iz var arkadaşlar aranızda siyah mobilyası olupta neyle sildiğini nasıl kullandığını bana yazrasa çok memnun olucam yada bu konuda bilgisi olanlar gerçekten bunaldım çünkü...........

suya camsil katıp silmeyi deneyin..

Back
X