süpermiş eve gidince denicemmmmmm o kdr çok iz var ki sehpalarda sehpaları bz yapmşdk karı koca.bilmeden ilk başda.saolsun bide yatılı misafir geldi 15 gün onlarda yemek masasının heryerini yapdılar ben ilk en küçük sehpada denerim sonra komple =)=)
sonuçları yazarsan deneyecek arkadaşlar da cesaret alırlar canım ben denedim ama ikinci üçüncü şahııslardan duymak da iyi gelir
ben denedim ama bnm sehpalar koyu ahşap olduğu için beyaz lekeler kaldı sanırım açık ahşap renk için uygun.
canım bizim mobilyalar da koyu ama bilmiyorum tam kopkoyu venge ise belki işe yaramıyor olabilir. Burdaki çalışma mekanizması şu kolonya döküp yakıyorsun ve yüzeydeki mevcuy cila eriyor yumuşak bez ile yüzeye anında dağıtınca o beyazlık yok oluyor. Bizde işe yaramıştı sen yapamadın mı acaba bilemedim ki şimdi :18:
bnmkilerde kopkoyu tam koyu yani=) bilmiorumki belki ben yapamıamşmdır nemli bezle silmişdim ben acaba ondanmı
sonuçları yazarsan deneyecek arkadaşlar da cesaret alırlar canım ben denedim ama ikinci üçüncü şahııslardan duymak da iyi gelir
onu denesem bütün mobilyalarımda ütü deseni olur benim de kesin
Benimde sehpamın üzerinde sıcak fincanlar leke yapmış ve rengi tamamen kaybolmuştu beyaza dönmüştü aynen dediğin gibi canım kolonya döküp yaktık ve aynen eski rengine döndü bilene ne pratik yöntemler var :)
sevinirim işinizi görürseTeşekkürler :)) işte bu işime yarıyacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?