• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilyalarınızdaki beyaz yanık lekelerini geçirmenin basit yolu!!!!

BaLsUu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
412
4
96
37
Ankara
Kızlar sizle paylaşmadan edemedim bu sitede birsürü pratik bilgi var belki bu da vardır ama baktım göremedim yazmakta fayda gördüm o yüzden. Dün akşam babam çay istedi, bir güzel kupaya koydum sıcacık çayı altına tabak koymaya üşendim öylece getirdim koydum salonda yemek masasında oturuyordu masaya koydum sıcak bardağı. masamız da ceviz rengi ahşap masa. Neyse içti çayını falan sabah tozları alıcam bi baktım bembeyaz olmuş bardağı koyduğu her yer kare kare çok üzüldüm nası geçecek diye didiniyorum geldi napıyorsun dedi dedim dün çay yakmış burayı nolacak dur dedi hallederiz ve tek hareketle eser kalmadı. Beyazlayan yerin üzerine biraz kolanya döküp eliyle kolanyayı şöyle bi dağıttı sonra bi çakmak çaktı üzerine birazcık yanmasına izin verdikten sonra ama çok değil zaten kendisi sönüyor genelde sönmezse o söndürüyor elinde yumuşak bir bezle bekledi hemen o yumuşak bezle siliverdi eser kalmadı dümdüz oldu çok sevindim çok hoşuma gitti sizle de paylaşayım istedim:1:

süper bilgi,paylaşım için teşekkürler...
sehpamda aynı lekeden mevcut,kupanın izi duruyor öylece...hemen deniycem..çok sağol...:34:

süpermiş eve gidince denicemmmmmm o kdr çok iz var ki sehpalarda sehpaları bz yapmşdk karı koca.bilmeden ilk başda.saolsun bide yatılı misafir geldi 15 gün onlarda yemek masasının heryerini yapdılar ben ilk en küçük sehpada denerim sonra komple =)=)

süpermiş eve gidince denicemmmmmm o kdr çok iz var ki sehpalarda sehpaları bz yapmşdk karı koca.bilmeden ilk başda.saolsun bide yatılı misafir geldi 15 gün onlarda yemek masasının heryerini yapdılar ben ilk en küçük sehpada denerim sonra komple =)=)

sonuçları yazarsan deneyecek arkadaşlar da cesaret alırlar canım ben denedim ama ikinci üçüncü şahııslardan duymak da iyi gelir :16:

sonuçları yazarsan deneyecek arkadaşlar da cesaret alırlar canım ben denedim ama ikinci üçüncü şahııslardan duymak da iyi gelir :16:

ben denedim ama bnm sehpalar koyu ahşap olduğu için beyaz lekeler kaldı sanırım açık ahşap renk için uygun.

ben denedim ama bnm sehpalar koyu ahşap olduğu için beyaz lekeler kaldı sanırım açık ahşap renk için uygun.

canım bizim mobilyalar da koyu ama bilmiyorum tam kopkoyu venge ise belki işe yaramıyor olabilir. Burdaki çalışma mekanizması şu kolonya döküp yakıyorsun ve yüzeydeki mevcuy cila eriyor yumuşak bez ile yüzeye anında dağıtınca o beyazlık yok oluyor. Bizde işe yaramıştı sen yapamadın mı acaba bilemedim ki şimdi :18:

canım bizim mobilyalar da koyu ama bilmiyorum tam kopkoyu venge ise belki işe yaramıyor olabilir. Burdaki çalışma mekanizması şu kolonya döküp yakıyorsun ve yüzeydeki mevcuy cila eriyor yumuşak bez ile yüzeye anında dağıtınca o beyazlık yok oluyor. Bizde işe yaramıştı sen yapamadın mı acaba bilemedim ki şimdi :18:

bnmkilerde kopkoyu tam koyu yani=) bilmiorumki belki ben yapamıamşmdır nemli bezle silmişdim ben acaba ondanmı

Ben yaptım ama benim lekeler de çıkmadı canım yaaa. Ben de bunu televizyonda görmüş ozaman da denemiştim ama olmadı

ben bunu denerken kesin sehpayı yakarım.. şu göz kararı denilen şey bende yok genetik kodlamamda eksik kalmış...

Benimde sehpamın üzerinde sıcak fincanlar leke yapmış ve rengi tamamen kaybolmuştu beyaza dönmüştü aynen dediğin gibi canım kolonya döküp yaktık ve aynen eski rengine döndü bilene ne pratik yöntemler var :)

Benimde sehpamın üzerinde sıcak fincanlar leke yapmış ve rengi tamamen kaybolmuştu beyaza dönmüştü aynen dediğin gibi canım kolonya döküp yaktık ve aynen eski rengine döndü bilene ne pratik yöntemler var :)

yapabilene kesinlikle etkili bir yöntem ... yalnız bazıları yapamamış üzüldüm sanırım az kolonya döküyorlar ya da yanmasın diye hemen söndürüyorlar panikten ya da bez uygun bir bez olmuyor onu bilemeyeceğim aslında çok basit senin işine yaramasına çok sevindim:16:

Back