mobilyalarını folyoyla kaplamak isteyenler...

kizlar bende kaplama yapcam ama hangi magazalarda bulabiliriz usaktayim ben izinde nerden bulurum yardiminizi bekliyorum

mutfk dolabımı boyatacaktm ama olmuyormuş
boyacı olmaz dedi..kavrama falan yaparmış
bende folyo ile deneyecem
aşağı katta olanlar ölçüp biçmek kolay da
tezgahın yukarısındaki dolapları nasıl yapacam
diye düşünüyorum..üstelik hamileyim de riskli olur diye
çıkarıp takılırsa zor olur dedi boyacı
nasıl yapayım kızlar?
bana fikir verin...

arkadaşlar siteyle ilgili bilgileri bana da verebilir misiniz? istediğim ölçülerde folyo koçtaşta bulamadığım için mobilyayı duvar kağıdıyla bile kaplamayı düşündüm. evin zamanında yaptırılmış maun renkli gömme dolabının rengini değiştirmek istiyorum. söktürüp lake kaplatmak bulunduğum yerde yenisini yaptırmak kadar tutuyor neredeyse. bilgilerinizi benimle de paylaşır mısınız?

kızlar şu adresi bende alabilirmiyim bir an önce mutfağımı değiştirmek bu renkten kurtulmak isiyorum

kızlar şu adresi bende alabilirmiyim bir an önce mutfağımı değiştirmek bu renkten kurtulmak isiyorum

bana da hala bir cevap gelmedi. konu sahibine özelden mesaj da atmıştım. Dönüş olursa buradan yazarım. Eğer bir şey öğrenirseniz paylaşır mısınız siz de.

benimde yatk odam maun dolabı ve şifonyeri boyatmak istiyorum boyama olmazsa kaplatmak istiyorum
sitenin adını verebilir aslında konu sahibi ne olacak sanki
istikbal mondi vs yazılıyo reklam olmuyo da bu mu olacak

arkadaşlar akalın deko diye yzın google da çıkyor uygulama örnekleride var ankarada oturan arkadaşlar ekip çağırabilir ama şehir dışında varmı ekipleri bilmiyrum.

Back
X