mobilyalarını folyoyla kaplamak isteyenler...

Gloxinia

"SADEM"
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
1.918
3
116
İstanbul
kızlar bu aralar mutfak dolaplarımı kaplamak istiyodum ama cesaret de edemiyodum çünki küçük ayrıntılar vardı,
yapabilirmiyim diye düşünürken,bigün dekorasyon dergisinde bi reklam gördüm ve hemen sitesine baktım.
almanyadan geliyodu folyalar..beni en çok sevindiren kısmı,profesyonel bi ekiplerinin olmasıydı...aradık ve öğrendik..
gelip bi ücret karşılığı yapıyolarmış.en kısa zamanda yaptırıcam...
benim gibi kaplamak isteyipte,kendine güvenemeyenler varsa belki işinize yarar diye düşündüm...

Birşey sormak istiyorum, mesela masa ve konsolları kaplatabilirmiyim? Ama lake diyorlar ya, o türden yüzeyi.

Aceleyle almıştık,hatta bana kalsa ben kitaplık istiyordum salona. Konsolu oldukça gereksiz buluyordum. En azından değiştirene kadar bari gözüme değişik gözüksün istiyorum :(

Birşey sormak istiyorum, mesela masa ve konsolları kaplatabilirmiyim? Ama lake diyorlar ya, o türden yüzeyi.

Aceleyle almıştık,hatta bana kalsa ben kitaplık istiyordum salona. Konsolu oldukça gereksiz buluyordum. En azından değiştirene kadar bari gözüme değişik gözüksün istiyorum :(

aynen canım.benimde dolaplarım 3 senelik daha ama beğenmiyorum işte...kaplanır tabii..yerden,kapılara,döşemelere kadar heryer kaplanabiliyomuş.hatta burda da mobilyasını kaplayan biri olmuştu hatırladığım kadarıyla...

aynen canım.benimde dolaplarım 3 senelik daha ama beğenmiyorum işte...kaplanır tabii..yerden,kapılara,döşemelere kadar heryer kaplanabiliyomuş.hatta burda da mobilyasını kaplayan biri olmuştu hatırladığım kadarıyla...

Hımm.. Ben izmirdeyim,bende araştırtayım o zaman burda. Ya öyle birşey ki,ben burda birkaç mobilyacıya sordum,kaplanmaz dediler :( Olmadı bir deneyim...Ama normalinden daha kötü olursa hiç şaşırmam kaydirigubbakcemile3

Benimki güya yeni,ama dediğim gibi aceleye geldi laf olsun diye aldım...Şimdi çok pişmanım :kedi:

fiyat ve netin adresini veremiyormusunuz ki
ben yeniyimde sitede heralde kurallara uygun değil
adres atarsan özelden bende çok sevinirim

kızlar bu aralar mutfak dolaplarımı kaplamak istiyodum ama cesaret de edemiyodum çünki küçük ayrıntılar vardı,
yapabilirmiyim diye düşünürken,bigün dekorasyon dergisinde bi reklam gördüm ve hemen sitesine baktım.
almanyadan geliyodu folyalar..beni en çok sevindiren kısmı,profesyonel bi ekiplerinin olmasıydı...aradık ve öğrendik..
gelip bi ücret karşılığı yapıyolarmış.en kısa zamanda yaptırıcam...
benim gibi kaplamak isteyipte,kendine güvenemeyenler varsa belki işinize yarar diye düşündüm...

selam ,konuyu yeni gördüm ilgimi çekti. firma nedir ne tür ürünler var.işime de yarayacağını düşündüm.acaba detaylı bilgi verebilirmisin? şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar ben de mutfak dolaplarını folyo ile kaplayacam ama acaba boyatsam daha mı az masraf olur...folyo baya uğraştırıcağa benziyor...titizlik ve dikkat gerek...zaten ev boyatacam mutfak dolaplarını da boyatsam mı kararsız kaldım iki şık arasından..Siz ne dersiniz ?

arkadaşlar ben de mutfak dolaplarını folyo ile kaplayacam ama acaba boyatsam daha mı az masraf olur...folyo baya uğraştırıcağa benziyor...titizlik ve dikkat gerek...zaten ev boyatacam mutfak dolaplarını da boyatsam mı kararsız kaldım iki şık arasından..Siz ne dersiniz ?

ikisini de araştır bence..senin açından hangisi iyise ve maddi olarak sıkıntıya sokmayaksa ona göre kararını ver...

Çok değil...

Geçen gün koçtaş'ta 30 liraya gördüm bir rulosunu.

Kaç metre diye sorarsan,inan dikkat etmedim.

Birde 5 liralıklar vardı,ama birşeye benzemiyordu ve tek rulolar kalmıştı. Aynısından başka yoktu yani...

Ya bilmiyorum,bende denesem mi yoksa direkt değiştirsem mi arada kaldım...

merhabalar bende yeni ev aldım evin dolapları yeni ama rengini beğenmiyorum değiştirmeye de kıyamıyorum mümkünse bende alabilirmiyim sitenin adresini yada arama motorundan ne diye arattınız.

Çok değil...

Birde 5 liralıklar vardı,ama birşeye benzemiyordu ve tek rulolar kalmıştı. Aynısından başka yoktu yani...

benim bildiğim kadarıyla 45 cm e 15 mt=60 civarı.evet ucuzlar var ama gördüğüm kadarıyla aralarında kalite farkı var...

Çok değil...

30 lira mı? CADIARZU
ben daha uygun fiyata almıştım..
gardrop ve portmanto ara bölmelerine yapıştırmıştım güzelde oldu ....
mutfak için kararsız kaldım sonuçt dış yüzey...
estetik olması gerek bi de uygun fiyat olması gerek..
mutfak dolaplarım baya büyük..
boyacı ile konuşup hangis uygunsa onu yapacam...
ama yapıştırma zor iş gibi geliyor bana...ince iş sonuçta..
aklıma ahşap boyaları geldi acaba olurmu :)
yani sonuçta mutfak dolabı da ahşap ya hani :)
sandık tepsi vb. şeyler boyanıyor da mutfak dolabı neden olmasın ki ...
şöyle meyveli sebzeli bir resim çizsek ama çizmeyi bilmiyorum ki...şakkıdı

arkadaşlar bende kapladım mutfak dolaplarımı dediğiniz gibi koç taşta 30 tl civarında 5 yada 6 metre olması lazım bnce pahalı ben metresini 1tl den aldım hemde aynı marka başka yerlerde de 1 liraya var ama onlar resmen kağıt gibi yırtılma yapar gibi ben 1 aydır kullanıyorum hiç bişey olmadı ıslak bezle bile siliyorum bence çok kullanışlı hiç tereddüt etmeden yapın derim çok bişeyde tutmuyor 15 tl falan tuttu denemeye değer

Back
X