ailem vs. mobilyalarımı kendim yaptırırsam daha uygun fiyata gelecegini söylüyorlar ama ben kalitesi şekli kullanışı vs. hakkında hiçbi bilgiye sahip değelim yani çok kararsızım hazır bi markadanmı alsam yoksa mobilya imal edip satan yerlerden mi alsam yaptıran yada bi fikri olan varsa lütfen yardım edin bütün eşyalarımı sıfırdan alacagım için bütçemide fazla zorlamak istemiyorum sizce ne yapsam daha iyi olur?
Markalı olanları tercih etmeni tavsiye ederim. Yaptırınca istediğin gibi olmuyor, sonra sorun yaşarsın. Markalı olanı görüp alıyorsun sorun çıkarsa da garantisi olduğu için başın fazla ağrımaz. Genede sen bilirsin.
ben markalı olanların kataloğundan seçtim mobilyalarımı ve mobilyacıya yaptırtacağım..
oralar da garanti veriyor ve nasıl istersen yaptırıyorsun..
markalı yerlerde bi yerini beğeniyorum diğer tarafı hoşuma gitmiyor mesela..
benim babam oturma odamızı ve salonumuzu yaptırdı 2 yıl önce falan ve gayet sağlam..
üstelik çok da uygundu..
ben de kendi evime yaptırtcam inşaallah..
bence de en mantıklısı markalı ürünlerden beğenip aynısını kaliteli bir mobilyacıya yaptırmak...çevremde de bu şekilde yaptıranlar oldu ve daha sağlam aynı zamanda da uygun fiyatlı oluyorlar...ayrıca sevdiğin modellerde istediğin ekstra özellikler olursa da onlardan feragat etmek zorunda da kalmazsın böylece...
Ben de özel yaptırıyorum. Ama daha sonucunu görmedim. Hem istediğim ölçü ve özelliklerde hem de üzerine mağaza kirası marka değeri vs binmeden daha uyguna olacağını düşündüğüm için seçtim.
Umarım sonuçtan da memnun kalırım. Benim tavsiyem mobilyacınızın referansı olsun mutlaka. Daha önce işinden memnun kalmış tanıdıklarınız vs olursa içiniz daha rahat eder. Bu referansları alırken sizin istediğiniz malzemelerde mi çalışmış onu da sorun çünkü boyalı malzeme işçiliği ile suntalam veya boy kapak işçilikleri farklıdır.