merhaba, zamanında evlenirken istedigimden cok daha farklı mobilyalar almak zorunda kaldım esimle aramızdaki anlasmazlıklardan dolayı.ve simdi onları degistirmek istiyorum en azından renklerini degistirmek istiyorum.yakında kısmetse yeni evime tasınacagım.yeni evimi kendi zevkime göre dösemek olanlarıda degistirmek istiyorum fakat suan maddi olarak bu mümkün deil.ayrıca esyalarımda yıpranmıs deiller zaten.aklıma gelen tek secenek mobilyaları boyamak fakat bu da ciddi bir is ve kime sorduysam herkes git yeni mobilya al daha iyi dedi.önce zımpara sonra macunlama sonra tekrar macunlama ve en son boya ve cila kullanmam gerektigini sölediler ve bunun gibi bi sürü teferruat.nette bunu arastırırken bi blogda bu isle ilgili resimler ve tavsiyeler okudum.gözlerime inanamadım.bayanın anlattıgına göre ne zımpara ne astar ne macun ne cila hicbisey gerekmiyor.swing color adında su bazlı ipek son kat boyası die bi boyayla ne vernik ne cila nede zımpara olmadan direk mobilyalar boyanabiliyormus.mobilyaların önceki ve sonraki hallerinin resimlerinide görünce cok kafama takıldı önce vazgecdim tek basıma yapamam olan mobilyalarımıda mafetmiyim dedim ama mobilyalarımdan cok sıkıldım biseyler yapmam lazım.bu konuyla ilgili bilgisi deneyimi olanlar bana yardımcı olabilicek birileri varmı acaba?