• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilyalarımı boyamak istiyorum ama...

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
683
Diğer
Mobilyalarımı boyamak istiyorum ama araştırdığım kadarıyla genellikle beyaza boyamalar yapılmış onlar da farklı farklı boyalarla
ben beyaz pek istemiyorum aslında,kahvenin daha açık tonlarında olabilir mesela
acaba öyle renkler de var mı,boyayan birine rastladınız mı yoksa sadece evde kendimiz beyaza mı boyayabiliyoruz?
beyaza boyayacaksak da başka renge boyayacaksak da en doğru boya ve işlem hangisidir? en kısa zamanda cevaplar alabilirsem sevineceğim çünkü haftasonu almayı düşünüyorum deneme yapıp becerebilirsem pek çok mobilyamı boyamayı istiyorum yakında taşınma durumumuz var o nedenle aciliyetim :10:
şimdiden teşekkür ederim :49:

canım dediğin gibi bu forumda beyaz veya krem tarzı boyama olayları oldu...başka renk pek görmedim.... ama netten araştırdınmı vardır tahminimce...istersen bi bak derim...bende bulabilirsem resim eklerim sana canım....bu arada neleri boyamayı düşünüyorsun dolap masa falan gibimi?

canım dediğin gibi bu forumda beyaz veya krem tarzı boyama olayları oldu...başka renk pek görmedim.... ama netten araştırdınmı vardır tahminimce...istersen bi bak derim...bende bulabilirsem resim eklerim sana canım....bu arada neleri boyamayı düşünüyorsun dolap masa falan gibimi?

cevabın için teşekkür ediyorum canım netten de baktıklarım hep beyaza boyamışlar sanki becerebilirsem bir sürü şeyi boyamak istiyorum aslında ama evin içinde eşyaların arasında nasıl olur bilmiyorum her yeri batırır mıyım yoksa? :44:

cevabın için teşekkür ediyorum canım netten de baktıklarım hep beyaza boyamışlar sanki becerebilirsem bir sürü şeyi boyamak istiyorum aslında ama evin içinde eşyaların arasında nasıl olur bilmiyorum her yeri batırır mıyım yoksa? :44:

hayır canım hiç korkma batmaz bişeycik olmaz... benim arkadaşım yatak odasını full boyadı.... tertemiz hiçbiyer batmamış...sadece halı olmayan bi zeminde altlarına gazete sererek yap o öyle yapmıştı..küçük komidinleri falan oturduğu yerde kolayca boyamış...onun boyarken kullandığı rulu sünger ruloydu canım..mobilya boyarken sünger rulo kullanılıyormuş çünkü fırca izi ve ip kıl izi kalması diyeymiş...sünger boyayı iyice emdiği için üst üste kat kat boyamaya gerek kalmamış öyle demişti aklımda kalmış...
onun yatak odası koyu ceviz rengiydi daha açık renge boyadı...baya darbe almış taşınırken..şimdi yeni gibi olmuş..
keşke beyaza yada kreme boyasaydın dedim yok ben seviyorum bo rengi demişti...
sen cesaret gel boya bence..bekledikçe insan cesaret edemiyor... keşke resimlerini çekmiş olsaydım sana koyardım burdan...
bu arada canım dün senin konunu okuduktan sonra baktım ben nette var aslında ahşap rengine venge rengine siyaha falan boyayan gördüm ben..ekleyim buraya dedim eklenti olmadı...görsellerden bi bak istersen, EVDE MOBİLYA BOYAMA diye yaz...

Back
X