• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mobilyalarımı aldım ama ya dekorasyon ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
885
8
296
ay kızlar ya düşü ne düşüne kafa beyın kalmadı ben de , beyaz düşkunu bırı olarak koltuklarımı beyaz ve gri ağırlıklı aldım gri çok açık beyaza çalan bı grı ama şimdi perdemı ve objelerımı ne renk alsam bılemedım. aklımdan toz pembe geçıyor perdem ve objelerım pembe olsa nasıl olur ? :37:mavı ya da menekşe moru da var aklımda ama bunu uzun sure değiştiremeyeceğimden ıyı karar vermem lazım . fıkrınız varsa sevınırım...

YATAK ODAM
http://www.evgor.com.tr/asp/product/5963/Sevil-Avangarde-Yatak-Odasi
YEMEK ODAM
http://www.evgor.com.tr/asp/product/5962/Sevil-Avangarde-Yemek-Odasi

Son düzenleme:
bence mürdüm ya da işte o morun güzel bazı tonları oluyor onlarla tamamlarsan çok şık olur gri ve beyaza. güle güle kullan şimdiden :nazar:

Gri ve pembe çok uyumlu oluyor ya özellikle mobilyada... Ne bilim griyle mor pek açmaz sanki boğar gibi düşündüm ben...

bence pembe daha cok oturma odasına gider diye düşünüyorum çünkü çok sıcak ve canlı bir renk salon için daha ağir olmalı kanaatındayım.Bence mürdüm ya da morlu bi ton olabilir ama şunuda söyleyeyim bi tanıdığımız beyaz koltuk takımı ve yemek odası takımı aldı kombinasyonunuda altın sarısı (dore) rengiyle tamamladı aksesuarları olsun perdesi ve halısı olsun bu renk yaptı kırlentleride gri (gümüş rengiydi) onlarıda kullanmayıp yeni kırlentler aldı yine altın sarısı (dore) renginde...Sanada tavsiye ederim bi düşün :34:

beyaz-gri-siyah çok uyumlu oluyor ancak biraz renk katayım dersen seçenek çok. benim koltuklarım beyaz ve açık gri. siyah-kırmızı-gri-beyaz desenli bir halı seçtim. böylece bembeyaz boşluk hissi oluşturan salona hava kattı biraz. perdeleri de gri aldım. mürdüm de güzel gidiyor gri ve beyaz ile. ya da füme dekor tercih edebilirsin, o da beyaza çok yakışıyor. perdeler evin havasını değiştiren en önemli dekor bence. duvara asacağın tablo, uyumlu renkte bir saat ve vazo/biblo vs hemen havayı değiştirir. ayrıca mor falan boğar diye düşünme çünkü zaten eşyalar beyaz ve hangi rengi kullanırsan kullan, denge oluşturman çok kolay. eğer karar vermekte çok zorlanıyorsan, renkleri sadece sonradan rahatça değiştirebileceğin küçük dekoratif cisimlerde kullanabilirsin.

:nazar: güzel günlerde kullan canım çok beğendim koltuk takımınında resmi varsa koyarmısın. benim bu aralar dekorasyon amaçlı taşlı şamdanlar çerçeveler falan çok hoşuma gidiyor senin salonunada yakışır gibime geliyor. bu arada ev gör mobilya nasıl sence kalitesi falan çok merak ediyorum

evgör mobılyanın inegöl mobilyayla çalıştığını öğrendim ve inegöl varken evgörede fazla para vermenin yanlış olduğunu düşünuyorum bu takımı ben 3500e aldım sizede bursa inegölü önerıyorum eğer vaktınız varsa bursaya gidin her alandaki mobılyalarr ordan çıkıyor.

toz pembe gibi pembe tonlarında perde olmazmı acaba ya.benimde mobilyalarım beyaz ama koltuklarım lila mor gibi perdeyide mor yapmak istemıyorum boğmasın

canım öncelikle güle güle kullanmak nasıp olsun :16: Nacızane fıkrımı sorarsan zaten beyaz ve grı gıbı acık tonları almıssın yanına bıraz daha baskın bır ton eklemen lazım ben sıyah beyaz kırmızı uclusunu genelde salon veya oturma odasında tecıh edıyorum aslında arkadasların dedıgı gıbı grı ve pembe cok uyumlu ama sıyah kullanman daha uyumlu olabılır yada ddedıgın gibi mor uygun durabılır :16:

Back
X