mobilyalarım konusunda bir fikir verin lütfen!

nazzzzz35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
351
2
46
İzmir
çocuk odasına gelene kadar ev tamam deil ama çocuk odasından başlamak istiyorum. oğluma tek büyüyen yataklardan aldım. meltem mobilya ekru ve mavi karışımı. kızımın ufak beşiği mobilya oda bal köpüğü renginde. odada bi kitaplık ve bilgisayar masası ikea dan alındı. ozaman çocuk yoktu düşünmeden alındı okadar iisi deil ama atılmıyor. onun rengide ikea da çok kullanıln açık mobilya rengi. oğlumun beşiği büyüyünce komidinler çıktı onlarda mavi..odada uyumsuz renkler cümbüşü var. ben mobilyaları boyayım mı yoksa bu folyalarla kaplayıp bi uyum elde edeyim karar veremedim. kızım ufak daha yarın mob. kemircek folyo olsa bu gibi şeylere dayanırmı. kullanan varmı mobilyalarda folyo kaplamayı.. aklıma gelen şimdilik bu önerileriniz için şimdiden teşekürler...

anlaşılan ayrı zamanlarda planlanmadan alınan eşyalardan dolayı renk cümbüşü olmuş.
çocuklarınızın sağlığı ve güvenliği hepsinden önemli en pahalı mob. da uyumuda alsanız onlar odalarında mutlu oldukları sürece herşey güzeldir.
bence siz uyumu çocukların hoşlanacağı renk ve desende aynı kumaştan olmak şartıyle perde kanatları, yatak örtüdsü minderler ve aynı kumaşla kaplayacağınız oyuncak kutuları ile yakalayın hem size hemde çocuklarınıza eğlence olur. :22:

anlaşılan ayrı zamanlarda planlanmadan alınan eşyalardan dolayı renk cümbüşü olmuş.
çocuklarınızın sağlığı ve güvenliği hepsinden önemli en pahalı mob. da uyumuda alsanız onlar odalarında mutlu oldukları sürece herşey güzeldir.
bence siz uyumu çocukların hoşlanacağı renk ve desende aynı kumaştan olmak şartıyle perde kanatları, yatak örtüdsü minderler ve aynı kumaşla kaplayacağınız oyuncak kutuları ile yakalayın hem size hemde çocuklarınıza eğlence olur. :22:

doğru söylüyosunuz..bende bi çözüm bulamadım.yorum için teşekürler

Back
X