Mobilyalara uygun perde ve halı renk,model tavsiyesi istiyorum

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.281
949
Herkese merhaba,

Eşyalarımızın siparişini verdik 15 20 güne gelecek bende bu süre zarfında halı ve perde alıcam da çok kararsızım sizce bu oturma grubuna hangi renk halı ve fon perde gider... Krem rengi değil ikiside mavi renk olacak diğerleri aynı çiçekli. fon perde olmasa bile kruvaze nasıl olur
bu oturma odam koltuklar

Screenshot_1.png

bu salonuma olacak buna hangi renkler güzel gider yemek takımı krem sandalyeler

Screenshot_3.png

fikirlerinizi bekliyorumm

Kruvaze kullanmak istiyorsan sadece salona kullan derim. Oturma odanada mavi fonlu bir perde olabilir :KK51:

Salonun sadece beyaz olsun. Ben Kruvaze perdede tek renk ve açık renk seviyorum. Kırık beyaz storun üstüne çok güzel olur.

çok boğmaz mı çok çiçekli yada mavi tonları

ben yatak odasına koyu gri baya bildiğin siyaha yakın fon yaptırdım harika oldu, salona yaptırmadım böyle ipek gibi yumuşacık bir tülden beyaz kruvaze yaptırdım altına krem rengi sade stor şahane durdu. zaten mobilyalarınız renkli bence bide perdelerde renge girip evi boğmayın.

Herkese merhaba,

Eşyalarımızın siparişini verdik 15 20 güne gelecek bende bu süre zarfında halı ve perde alıcam da çok kararsızım sizce bu oturma grubuna hangi renk halı ve fon perde gider... Krem rengi değil ikiside mavi renk olacak diğerleri aynı çiçekli. fon perde olmasa bile kruvaze nasıl olur
bu oturma odam koltuklar

Eki Görüntüle 1862225

Eki Görüntüle 1862229

Üsteki modeli İstikbalde görmüştüm,alttaki salon grubunu nereden aldınız? Çok güzellermiş güle güle kullanın.Koltuklarınız çok renkli olduğu için perdeler kırık beyaz kruvaze tül altına stor perde halıda da sade krem renk diye düşündüm.
Oturma grubunuz daha spor olduğu için açık mavi düz fon beyaz tül de olur.

oturma odasına acık krem yada acık turkuaz tonlarında zebra, salonada ince bir tülden kruvaze uygun olur bence

Üsteki modeli İstikbalde görmüştüm,alttaki salon grubunu nereden aldınız? Çok güzellermiş güle güle kullanın.Koltuklarınız çok renkli olduğu için perdeler kırık beyaz kruvaze tül altına stor perde halıda da sade krem renk diye düşündüm.
Oturma grubunuz daha spor olduğu için açık mavi düz fon beyaz tül de olur.

Ladinden aldik alttakini tesekkurler fikir icin

Herkese merhaba,

bu oturma odam koltuklar

Eki Görüntüle 1862225

Eki Görüntüle 1862229

Oturma odasına zebra.
Salona kravuze al geç..

X