- 2 Mart 2023
- 2.055
- 6.728
- 78
- 45
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Yemek odasını da divanevden almıştım. Onun da müşteri hizmetleri çok güzel.Aa teşekkürler
Evet tipinden para harcatacağı belli oluyoBeğendiğim koltuklar orada çok pahalı diye almadık.Uygun fiyatlı olan modelleri de ben beğenmemiştim, o yüzden sadece onları farklı yerden aldık. Ama belliydi rahat olduğu. Hem tipinden, hem fiyatından.
Sen seversin beybi.Evet tipinden para harcatacağı belli oluyo
Bana diyene bak konuştu 250 gr altınSen seversin beybi.
Ben istemedim ki onlar taktı. Üç oğullarına da ancak o kadar yapabilirlermiş.Bana diyene bak konuştu 250 gr altın
daha napcaklarmışBen istemedim ki onlar taktı. Üç oğullarına da ancak o kadar yapabilirlermiş.
İstikbal kullanıyorumKızlar merhaba önereceğiniz mobilya markaları meler evinizde neler kullanıyosunjz??
TeşekkürlerVivense'den çok şikayet var. Onu yazmaya geldim.
O nedir acabaKoltuk takımı ashley aşırı iyi. Bulunduğunuz şehirde varsa mutlaka gidip bir gezin. Ayrıca ömür boyu iskelet garantisi veriyor
Marka koltuk takımlarını çok beğeniyor ve kaliteli buluyorum. Yatak ve yemek masaları da çok güzel duruyor ama kullanmadığım için yorum yapamıyorum mağazasını mutlaka gezin ürünleri kaliteli ve güzelO nedir acaba
Merhaba hayirli oldun Bizde koltuk alicagiz kararsız kaldık Enza hangi modeli ismi nedir koltuklarinizin resmi var miBenim de koltuklarım Enza dan. İnanılmaz rahatlar, misafirler hemen soruyor.
Bir de müşteri hizmetleri çok iyi, koltuğun birinde hafif koku vardı, hemen değiştirildiler.
Merhaba, çok teşekkür ederim. Benim ki enza sona modeli.Merhaba hayirli oldun Bizde koltuk alicagiz kararsız kaldık Enza hangi modeli ismi nedir koltuklarinizin resmi var mi
Merhaba tay tüyü mu kadife mi ?ve hangi renk yaptirdiniz ?ben bir türlü karar veremedim canimMerhaba, çok teşekkür ederim. Benim ki enza sona modeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?