mobilya ve beyaz eşyalarım

ozlem1907

Aşk
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
61
0
36
İstanbul
$1000106427_1.webp$cache_500_1__i_2945478_ejd-4f85a513a5526-640x480.webp$philipscinema219gold-1l.webpEki Görüntüle 419175 Eki Görüntüle 419234 Eki Görüntüle 419233 Eki Görüntüle 419231 $MCSA038164_LC657WA20_def.webp$MrZ4izNyV.webp$lucca_kosetakimi_0001.webp$ikea 228.webp$2592.webp$MCSA052735_WAE20263TR_def.webp

Son düzenleme:
eşyeların çok güzel.özellikle de tv ünitesi çok hoş. allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...

beyaz eşyalar bosch sanırsam

koltuk takımıda doğtaşın en beğendiğim modeli çok çok güzel şimdiden güşe güle kullan

cnm allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin mobilyalarına bayıldım hangi marka acaba tv üniden çok güzel bende böyle bişi arıyorum ama hep küçük var

beyaz eşyalar bosch sanırsam

koltuk takımıda doğtaşın en beğendiğim modeli çok çok güzel şimdiden güşe güle kullan

sadece çamaşır makinesi bosch canım diğerleri sıemens
bende ilk görüşte aşık oldum
çok teşekkür ederim daha iyilerini senin olur umarım

Mutfak masasını koçtaştan aldınız galiba, biz de cok beğenip almıştık ama uzun yemek sohbetleri icin cok kullanıssız :) Saatlerce oturunca beli ağrıyor insanın. Onun dışında kullanışlı, kücük mutfaklarda yer tasarrufu yapıyor.

Eşyalarınız cok hoş, güle güle kullanın

Mutfak masasını koçtaştan aldınız galiba, biz de cok beğenip almıştık ama uzun yemek sohbetleri icin cok kullanıssız :) Saatlerce oturunca beli ağrıyor insanın. Onun dışında kullanışlı, kücük mutfaklarda yer tasarrufu yapıyor.

Eşyalarınız cok hoş, güle güle kullanın

çok teşekkür ederim .
evet koçtaştan aldım canım , ama uzun uzun o masa da oturmayız müstakbel eşim :)) mutfakta yemek yemeyi pek sevmez
yemeği salonda yeriz.anlayacağın mutfakta yer kaplayacak :))

çok teşekkür ederim .
evet koçtaştan aldım canım , ama uzun uzun o masa da oturmayız müstakbel eşim :)) mutfakta yemek yemeyi pek sevmez
yemeği salonda yeriz.anlayacağın mutfakta yer kaplayacak :))

Hımmm tmmdır o zaman :) Bizim kahvaltılarımız akşam yemeklerimiz hep mutfakta ve cok uzun sürer o yüzden söylemiştim :D

Güle güle kullan, allah ağız tadı versin

Back
X