Yatak Odası Dekorasyonu mobilya teslimleri hep geç mi oluyor?

KARARSIZLAR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
791
50
43
35
İstanbul
dün baktığımız mobilya mağazasında 1,5-2 ay süreceğini söylediler. çok şaşırdım açıkçası, ancak şikayet sitelerine baktığımda başka firmalarda da 30-40 gün süre verildiğini okudum, bunlarda da gecikme yaşayanlar varmış hatta.

sizler böyle bir durumla karşılaştınız mı? normal mi bu kadar süre verilmesi, yoksa o markanın üretim sıkıntısı var diye mi düşünmeliyiz? bir yandan düğün sezonu normaldir diye de düşünüyorum ama ya 2 ay diyip 3 aya sarkarsa?

annemin yatak odası 6 ayda zor gelmişti tabi firmaya baglı durum hata yada yogunluga göre degişiyor.Bende mobılya alıcam bir ay süre veriyolar inş yetisir yoksa işimiz zor :)

annemin yatak odası 6 ayda zor gelmişti tabi firmaya baglı durum hata yada yogunluga göre degişiyor.Bende mobılya alıcam bir ay süre veriyolar inş yetisir yoksa işimiz zor :)

yatak odasına en az 45 gün 2 ayı bulabilir, koltuk takımına 30 gün dediler. allahtan baştan söylediler, ama umarım o dedikleri süre de iyice uzamaz. diğer firmalarda da aynı şikayetleri okudum şikayet sitesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…