• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu mobilya teslimleri hep geç mi oluyor?

KARARSIZLAR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
791
50
43
35
İstanbul
dün baktığımız mobilya mağazasında 1,5-2 ay süreceğini söylediler. çok şaşırdım açıkçası, ancak şikayet sitelerine baktığımda başka firmalarda da 30-40 gün süre verildiğini okudum, bunlarda da gecikme yaşayanlar varmış hatta.

sizler böyle bir durumla karşılaştınız mı? normal mi bu kadar süre verilmesi, yoksa o markanın üretim sıkıntısı var diye mi düşünmeliyiz? bir yandan düğün sezonu normaldir diye de düşünüyorum ama ya 2 ay diyip 3 aya sarkarsa?:5:

annemin yatak odası 6 ayda zor gelmişti tabi firmaya baglı durum hata yada yogunluga göre degişiyor.Bende mobılya alıcam bir ay süre veriyolar inş yetisir yoksa işimiz zor :)

annemin yatak odası 6 ayda zor gelmişti tabi firmaya baglı durum hata yada yogunluga göre degişiyor.Bende mobılya alıcam bir ay süre veriyolar inş yetisir yoksa işimiz zor :)

yatak odasına en az 45 gün 2 ayı bulabilir, koltuk takımına 30 gün dediler. allahtan baştan söylediler, ama umarım o dedikleri süre de iyice uzamaz. diğer firmalarda da aynı şikayetleri okudum şikayet sitesinde :5:

Back
X