Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mobilya takımlarını bulunduğunuz şehirden başka şehirden almak konusunda..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
arkadaşlar,muğla'da yaşıyorum.çeyiz için mobilyalarımızı istanbul'daki veya izmir'deki büyük mağazalardan alıp getirtmek daha ucuza mal olacak.ancak, gelen mallar bozuk- kırık veya eksik çıksa, veya ilerde eskise muhatap bulmak açısından muğladaki mobilyacılardan almamızı tavsiye ediyorlar.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

canım bende evlenince antalyada yaşayacaktım herşeyimizi antalyadan aldık istanbuldan al tekrar oraya gönder bayağı pahalıya mal olurdu bide belli markaların bayileri hemen hemen her şehirde var yinede sen bilirsin tabi mutluluklar

Bence yine aynı hesaba gelir... ıstanbul'da yada ızmir'den ucuz mobilyaları bulacaksın ama yol parası fln eklenecek buna yine aynı hesaba dönecek... Yinede sen bilirsin ama ben güvenemem ki mirmirmirmir

maliyet olarak pek fark olacagını sanmıyorum..birde basında bulunmayacagınız için nasıl yukledıklerını fln bilemiceksiniz..ürünler geldiğinde hasarlı olabilir..arkadaşlarında dediği gibi büyük markaların zaten çoğu şehirde bayileri var..

Ben ıstanbuldayım ama inegölden(orda hem farklı modeller hemde fiyat uygun olduğu için) alacağız mobilyanın nakliyesini montajını aldığımız yer yapacak yani öyle oluyormuş.

nakliyeyi de ordaki fabrikanın firmaları karşıladığı için bize nakliyat masrafı olmayacak.
peki kızlar, mesela istikbalin her yerdeki fiyatı aynı mıdır.istanbul-izmirdeki fiyatları daha mı uygundur.hani orlara fabrika daha yakın oluyo ya.öyle düşündüm. (markayı örnek olsun diye verdim)

Canım aynı fıyatlar bıÇoĞu katalog fıyatı zaten ben salon takımı ve koltuklarımı yataŞtan yatak odamıda ıstıkbalden aldım beyaz eŞyaları mın hepsıde bosch Çoda memnunum hepsınden

bu konuda ben çok deneyimliyim. ben izmirde yaşıyorum ama evlenince çanakkalede yaşıyacağım. ben beğendiğim mobilyaları burdan beğendim . mesela yatakodamı alfemodan beğendim. çanakkaleye kendileri ücretsiz olarak götürüp kurcaklar. koltuk takımını burdan beğendim bursa bölge bayisinden getirip teslim etcekler. fiyatlar aynı. onlar teslim edip kuracağı için en ufak zarardan kendileri sorumlu

hayır canım deil benim bi tanıdığım zonguldak/devrek istikbalden aldı bir takımını kısa bi süre sonra ankaraya gitti orada bakmış fiyatına arada yaklaşık 1 milyar fark varmış ama sanıyorum o firmalarda sen atıyorum ankardaki istikbalden begenip alıyorsun bulunduğun sehirdeki istikbal şubesi evine getiriyor gibi bir durum var böle olursa sonuçta ürünün sahibi istikbal olacagı için ve bulunduğun sehirdeki magaza getirdiği icin ürün takibi ve tamirini yapmak durumunda kalıyorlar gibi bişeyler duymuştum istersen bir araştır ayrıca bulunduğun şehirden aldığında da bazen ürünlerdeki hataları arızaları yapmaya biliyorlar artık devir cok deişti herşey sen parayı verene kadar oluyor sen parayı verdikten sonra gerisi umurlarında olmuyor heleki aldığın ürünün iyi bir adı yoksa muhattap bile bulamayabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…