• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilya seçimlerim

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Mia-

Nirvana
Pro Üye
23 Eylül 2013
25.024
51.665
798
2 gün sonra nişanlım askerden dönüyor ve işe başlamadan mobilyalara göz gezdirelim dedik.Ayy ne zormuş ya bu 6 ayda o kadar çok fikrim degişti ki pişman olmak istemiyorum aldıgım seylerden :)
İlk country istiyordum malesef hem sıkıldım hemde fiyatları çok pahalı geliyor :31:
Yatak odam klasik olsun diyorum çiçek fonlu perdeler falan nasıl olur ?
Misafir odamı spor istiyorum tabi yerine göre tabıkıde :)
Oturma odamıda sade istiyorum tabi spor :)
Angavart hiç düşünmedim bile çok ağır :)
misafir odası için düşündügüm takımlar sizce hangisi güzel birlikte seçelim ve salı günü bakmaya gidiyim ;

$2.webp

$1.webp

$3.webp

Yemek masasını ikeadan bakıcam gezdikçe resimler eklicem bakalım hazırlıklar başlıyoooor :)

cnm kolay gelsin, ikinci resimdeki takım hoşuma gitti, acaba hangi şehirden ve hangi marka? bi de fiyatları nederi acaba?

cnm kolay gelsin, ikinci resimdeki takım hoşuma gitti, acaba hangi şehirden ve hangi marka? bi de fiyatları nederi acaba?

Eskişehirdeyim dogtaştan düşünüyoruz nişanlımın arkadaşı orda çalısıyo.Ama inegöl ikea kilim gibi yerlerede bakıcaz.Evet ikinci takım yatak olabiliyo birde leke tutmuyor sade oldugu için sevdim bende :)

Misafir odasını bende hep avangart düşünüyorum.
yakışıo misafir odasına. şıklık gösteriş...
hem oturma odası sadeliğiyle spor durur zaten. ikisinide barındırır.

mobilyalarda güzel. şimdiden iyi günlerde kullan:13:

Misafir odasını bende hep avangart düşünüyorum.
yakışıo misafir odasına. şıklık gösteriş...
hem oturma odası sadeliğiyle spor durur zaten. ikisinide barındırır.

mobilyalarda güzel. şimdiden iyi günlerde kullan:13:

Misafir odasını çok klasik yapmıcam spor romantik gibi birsey yapmaya karar verdim :) klasik seviyordum ama ağır geliyo artık bana iste resimdekilerden birini seçicem sence hangisi güzel ?

ben 1. takımı daha çok beğendim. 2 çok sade geldi. 3.de hoş ama ben alacak olsam 1i tercih ederim :32:

Canım öncelikle hayırlı olsun ve kolay gelsin.Ben ilk resimdeki mobilyaları çok beğendim orta sehpa dahil çok hoşuma gitti modern ve kullanışlı bir takım.

Canım öncelikle hayırlı olsun ve kolay gelsin.Ben ilk resimdeki mobilyaları çok beğendim orta sehpa dahil çok hoşuma gitti modern ve kullanışlı bir takım.

Evet 2. takımda tekli koltuk çok kaba 1. takımın berjerını beyendim hepsini krem rengi düşünüyorum açık renk olsun ferah ferah :)

2 gün sonra nişanlım askerden dönüyor ve işe başlamadan mobilyalara göz gezdirelim dedik.Ayy ne zormuş ya bu 6 ayda o kadar çok fikrim degişti ki pişman olmak istemiyorum aldıgım seylerden :)
İlk country istiyordum malesef hem sıkıldım hemde fiyatları çok pahalı geliyor :31:
misafir odası için düşündügüm takımlar sizce hangisi güzel birlikte seçelim ve salı günü bakmaya gidiyim ;

Eki Görüntüle 1076551

Eki Görüntüle 1076550

Eki Görüntüle 1076552

Yemek masasını ikeadan bakıcam gezdikçe resimler eklicem bakalım hazırlıklar başlıyoooor :)
canım öncelikle gözün aydın hayırlı olsun ben birinci resimdeki mobilyalara bayıldım....:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 1076551

Eki Görüntüle 1076550

Eki Görüntüle 1076552

Bence kesinlikle 1 , spor olmalı, rahat olmalı bence. ben klasik sevmiyorum belki ondan 1'i beğendim.

Evet dogtaş ama yemek takımı beyenemedım beyaz ferah bi ev istiyorum elime yüzüme bulaştırmadan güzel bişey çıkar inş

Ben de bakınıyorum bu aralar stres yaptım hepsine aynı anda bakmak hem güzel hem yorucu.. İnşallah en sonunda içine siner herşeyin.. Bakınırken gördüm evgör.com da çok güzel modeller var istanbul da ama heryere kargosu varmış ücretsiz, güvenemem dersen de fikir almış olursun..

Ben de bakınıyorum bu aralar stres yaptım hepsine aynı anda bakmak hem güzel hem yorucu.. İnşallah en sonunda içine siner herşeyin.. Bakınırken gördüm evgör.com da çok güzel modeller var istanbul da ama heryere kargosu varmış ücretsiz, güvenemem dersen de fikir almış olursun..

Oraya bakıyorum güzel seyler var ama bakmadan almam.İkeada aklım kalıyor.hergün mobilya sitelerını dolaşıyorum her girdigimde fikrim degişiyo:).Kahve tonlar kesinlikle istemiyorum geniş evlerde güzel duruyor bence.Gösterişide sevmiyorum parlak kumaşlar falan bana göre degil :) çok seçiciyim ya

Oraya bakıyorum güzel seyler var ama bakmadan almam.İkeada aklım kalıyor.hergün mobilya sitelerını dolaşıyorum her girdigimde fikrim degişiyo:).Kahve tonlar kesinlikle istemiyorum geniş evlerde güzel duruyor bence.Gösterişide sevmiyorum parlak kumaşlar falan bana göre degil :) çok seçiciyim ya

İste ben de oyle hergun fikrim degisiyo genel olarak ne istedigimi biliyorum aslinda ama spor mu olsun klasik mi ikisinin ortasini tutturucam insallah ikea tarzi istiyorum ben de ama bi yandan da cok spor sade olmasin azcik kendini gostersin istiyorum offf Allah tan simdiki mobilyalar cok cesitli benim istedigim gibiler de var ben de cok kararsizim nasil secim yapcam bilmiyorum renk konusu da var Allah kolaylik versin bizee:)

Back
X