Mobilya seçimi...

Kartanesi i

Sedef
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
498
4
318
Bursa
arkadaşlar nişanlıyım şu anda ve dört ay sonra düğünüm olucak bizi bi telaş sardı anlatamam artık rüyalarımda hesaplamalar yapıyorum mobilya seçiminde aşırı pahalıya kaçmak istemiyorum uygun bişeyler almak istiyorum nişanlımıda zor duruma sokmadan maddi durumlar neticesinde uygun bişeler bulamıyorum mobilya seçerken neye dikkat etmeliyiz ev döşerken nelere dikkat edilmeli hiç bilmiyoruz. mobilya ne zaman almalıyım yazınmı şimdimi daha uygun olur mobilyacı olan arkadaşlar yada bilgili olan varsa bana yardım edebilirmi. :asigim: BU ARADA NİŞANLIMI ÇOK SEVİYORUM :))

öncelikle mutluluklar dilerim.

mobilya seçerken oturacağanız evin durumunu düşünün. yani kafanızda dekorasyon yapın mobilya beğenirken. oturma grubunda yataklı modellerden seçebilirsiniz, yatılı misafiriniz olacak gibiyse rahatlık olur sizin açınızdan.
yatak odasını mutlaka ama mutlaka bazalı öneririm. bütün dağınıklığı topluyor. dünyayı sığdırıyorsunuz içine.
yemek odasında herkesin tarzı farklıdır ama moda diye piyasadaki benzer şeyleri almaktan kaçının derim. sonuçta 3-5 sene sonra modası geçer ve sizin de hoşunuza gitmemeye başlayabilir. onun için güncel tarz şeylere bakabilirsiniz.

içerkik olarak konunuz mimari ve iç dekorasyon başlığına daha uygun gibi. zaten arkadaşlar gerekli taşıma işlemini yaparlar.
ama konu burda kalırsa da;
Mimari ve İç Dekorasyon - Kadınlar Kulübü
burayı inceleyebilirsiniz. fikir edinmek açısından..

Şuan pek çok marka mobilyada inanılmaz indirimler var, vaktin varken hepsini dolaş ve karşılaştırma yap. Ayrıca evi tıklım pıklım doldurmanı tavsiye etmem az eşya herzaman en iyisi. Fiyat araştırmasını senin yapman lazım, bildiğim bellona, istikbal gibi markalarda baya bir indirim var şuan. Dekorasyon yapmak için kk'da "evim evim güzel evim" adlı bölüm var orada arkadaşlar kendi evlerinin resimlerini koymuşlar. Onlara bakarak ilham alabilir ve kendi zevkine göre kafanda oluşturabilirsin. Kolay gelsin canım a.s.

www.mobilyaminegölden.com İnegöl'de güvenilir üretici firmaların ürettiklerini satıyor, yada güvenilir firmalara fason üretim yaptırıyor. ayrıca kurumsal bir yapı olduğu için müşteri memnuniyetini sağlamak zorunda. gönül rahatlığıylada alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca ekonomik ve fotoğrafları daha net ve doyurucu.

www.mobilyaminegolden.com İnegöl'de güvenilir üretici firmaların ürettiklerini satıyor, yada güvenilir firmalara fason üretim yaptırıyor. ayrıca kurumsal bir yapı olduğu için müşteri memnuniyetini sağlamak zorunda. gönül rahatlığıylada alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca ekonomik ve fotoğrafları daha net ve doyurucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…