Renkli mobilyaları beğeniyorum
Benim şu anda kullandıklarımda koyu maalesef
Yaşlandıkça içimi karartıyor artık
Yakın zamanda değiştirme düşüncem var
Takipteyim
Bu arada siyah mobilya sakın sakın düşünme çok kullanışsız.
Buna bayıldım
Geçmez zannetmiyorum aslındaEşime gösterdim, mavi bu modası geçer dedi :) ay ama bir hoş geldi bilmiyorum :)
Siyah için de taşınacağım evin salonu epey aydınlık, gerçi şimdiki de öyleydi :) ışıklandırması da güzel, böyle bir sarkıt modern avize yemek masasının üzerinde falan hayal edince bir hoş geliyor ama ilk mobilya baktığımda da herkes siyahtan uzak dur demişti diye cesaretim Yok pek :)
Hee ben de ailenin kafadan çıktım ya kızAy işte bu ailelerin gönlü olsun modeli :))) diğerleri çok ahşap geliyor onlara biraz böyle parlak Varaklı falan olursa mutlu oluyorlar :))
Ailelerin beğendiği diye bir şey Yok aslında. Onlar lake beyaz altın varaklı klasik gösterişli şeyler ister.Geçmez zannetmiyorum aslında
Artık kimse evinde boğucu eşya istemiyor
Ailelerin beğendiği modelde metal detaylı mı ?
Hee ben de ailenin kafadan çıktım ya kızdiğerleri de güzel ben mobilyadan çok evin dizaynına aksesuarlarla zenginleştirilmiş evlere bayılıyorum yoksa al mobilyaları koy parası olan herkes yapar bunu o mobilyayı zenginleştirip herkese beğendirebilmek sizin elinizde
Ailelerin beğendiği diye bir şey Yok aslında. Onlar lake beyaz altın varaklı klasik gösterişli şeyler ister.
Bunların hepsi bizim beğendiğimiz.
Metal detaylı olan ailenin en salon mobilyasına benzeteceği :) aslına bakarsan söz hakları Yok ama çok söyleniyorlar be :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?