- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
evet şu an bir hayal ama dua edin de şu evi eşyalı satıp elim değmişken mobilyayı da değiştirmiş olayım...
Öyle bir hayale dalmışken fark ettim ki mobilya sektörü 6 yılda çok da değişmemiş yada ben hep aynıyım :)
Biz şimdiki mobilyalarımızı çok seversen aldık, ama aileler bir türlü mutlu olmadı. Onların anladığı bildiği mobilya anlayışından (klasik, avangard) uzak olduğu için ısınamadılar...
Benim de içimde kalan eşimin o düğmeler bize batar dediği chester koltuk alamamak oldu :)
Neyse konuya gelirsek, beğendiklerimden şuraya iliştireyim,
Sorularım,
Renkli mobilya hakkında ne düşünüyorsunuz?
Siyah mobilya cidden toz açısından başa bela mı?
İlk beğendiğim,
Bu sefer koltuk bir benden bir eşimden olsun dedim :)
İki numara, bunun biraz fiyat dezavantajı var
Ama göz ardı edecek olsam 1 bu olurdu
Ve 3 numara, klasik olacaksa Benim tercihim böyle bitmiş şey olur ama çok mu iç karartıcı olur bilemedim... ama güzel bence :)
4 numara, bu çok son seçenek aslında. Hani biraz daha parlak olsun (lake), salona benzesin dersem seçerim,
5 numara, bu biraz ailelerin gönlü olsun seçimi olur ama olur mu olur...
Böyle :) bir de klasik beyaz yemek odaları var işte...
Ah son eklemeler,
Bizde salon oturma odası ayrı degil
İlk mobilyalarım da Bunlara benzer biraz daha spor,
Bir de vivense den alışveriş yapan oldu mu? İnternet yorumları facia, yoksa oradan beğendiklerim de vardı :)
Öyle bir hayale dalmışken fark ettim ki mobilya sektörü 6 yılda çok da değişmemiş yada ben hep aynıyım :)
Biz şimdiki mobilyalarımızı çok seversen aldık, ama aileler bir türlü mutlu olmadı. Onların anladığı bildiği mobilya anlayışından (klasik, avangard) uzak olduğu için ısınamadılar...
Benim de içimde kalan eşimin o düğmeler bize batar dediği chester koltuk alamamak oldu :)
Neyse konuya gelirsek, beğendiklerimden şuraya iliştireyim,
Sorularım,
Renkli mobilya hakkında ne düşünüyorsunuz?
Siyah mobilya cidden toz açısından başa bela mı?
İlk beğendiğim,
Bu sefer koltuk bir benden bir eşimden olsun dedim :)
İki numara, bunun biraz fiyat dezavantajı var
Ama göz ardı edecek olsam 1 bu olurdu
Ve 3 numara, klasik olacaksa Benim tercihim böyle bitmiş şey olur ama çok mu iç karartıcı olur bilemedim... ama güzel bence :)
4 numara, bu çok son seçenek aslında. Hani biraz daha parlak olsun (lake), salona benzesin dersem seçerim,
5 numara, bu biraz ailelerin gönlü olsun seçimi olur ama olur mu olur...
Böyle :) bir de klasik beyaz yemek odaları var işte...
Ah son eklemeler,
Bizde salon oturma odası ayrı degil
İlk mobilyalarım da Bunlara benzer biraz daha spor,
Bir de vivense den alışveriş yapan oldu mu? İnternet yorumları facia, yoksa oradan beğendiklerim de vardı :)
Son düzenleme: