Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilya seçimi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

3nity

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
14.625
62.309
evet şu an bir hayal ama dua edin de şu evi eşyalı satıp elim değmişken mobilyayı da değiştirmiş olayım...
Öyle bir hayale dalmışken fark ettim ki mobilya sektörü 6 yılda çok da değişmemiş yada ben hep aynıyım :)
Biz şimdiki mobilyalarımızı çok seversen aldık, ama aileler bir türlü mutlu olmadı. Onların anladığı bildiği mobilya anlayışından (klasik, avangard) uzak olduğu için ısınamadılar...
Benim de içimde kalan eşimin o düğmeler bize batar dediği chester koltuk alamamak oldu :)

Neyse konuya gelirsek, beğendiklerimden şuraya iliştireyim,
Sorularım,
Renkli mobilya hakkında ne düşünüyorsunuz?
Siyah mobilya cidden toz açısından başa bela mı?

İlk beğendiğim,
Bu sefer koltuk bir benden bir eşimden olsun dedim :)
D45FAEC4-39C8-4C8A-9628-E92F1A322B1F.jpeg ABF1D622-0FB3-4F8D-B057-D4D63E501FDE.jpeg 708763CB-10F8-4F41-BB55-C98CF3C401B8.jpeg

İki numara, bunun biraz fiyat dezavantajı var
Ama göz ardı edecek olsam 1 bu olurdu
B9319BE7-C833-435F-963A-DE8DB5A345AA.jpeg
2A4EBC23-DDDE-47A1-A9EC-B748B921346E.jpeg

Ve 3 numara, klasik olacaksa Benim tercihim böyle bitmiş şey olur ama çok mu iç karartıcı olur bilemedim... ama güzel bence :)

B4DB1C3F-207A-4F63-9D6E-3DC720B8BB42.jpeg 837EF5F3-E85A-41D8-BB8B-AC47BAB96ABF.jpeg

4 numara, bu çok son seçenek aslında. Hani biraz daha parlak olsun (lake), salona benzesin dersem seçerim,
56B5A397-5966-4DEC-A6E8-556AB183CCA5.jpeg

5 numara, bu biraz ailelerin gönlü olsun seçimi olur ama olur mu olur...

9BE6EB4D-C0BB-4A06-8B55-D1816ADCBEAB.jpeg

Böyle :) bir de klasik beyaz yemek odaları var işte...

Ah son eklemeler,
Bizde salon oturma odası ayrı degil
İlk mobilyalarım da Bunlara benzer biraz daha spor,
Bir de vivense den alışveriş yapan oldu mu? İnternet yorumları facia, yoksa oradan beğendiklerim de vardı :)

Son düzenleme:
Renkli mobilyaları beğeniyorum
Benim şu anda kullandıklarımda koyu maalesef
Yaşlandıkça içimi karartıyor artık :KK70:
Yakın zamanda değiştirme düşüncem var
Takipteyim :KK66:

Bu arada siyah mobilya sakın sakın düşünme çok kullanışsız.

Renkli mobilyaları beğeniyorum
Benim şu anda kullandıklarımda koyu maalesef
Yaşlandıkça içimi karartıyor artık :KK70:
Yakın zamanda değiştirme düşüncem var
Takipteyim :KK66:

Bu arada siyah mobilya sakın sakın düşünme çok kullanışsız.

Eşime gösterdim, mavi bu modası geçer dedi :) ay ama bir hoş geldi bilmiyorum :)
Siyah için de taşınacağım evin salonu epey aydınlık, gerçi şimdiki de öyleydi :) ışıklandırması da güzel, böyle bir sarkıt modern avize yemek masasının üzerinde falan hayal edince bir hoş geliyor ama ilk mobilya baktığımda da herkes siyahtan uzak dur demişti diye cesaretim Yok pek :)

Eşime gösterdim, mavi bu modası geçer dedi :) ay ama bir hoş geldi bilmiyorum :)
Siyah için de taşınacağım evin salonu epey aydınlık, gerçi şimdiki de öyleydi :) ışıklandırması da güzel, böyle bir sarkıt modern avize yemek masasının üzerinde falan hayal edince bir hoş geliyor ama ilk mobilya baktığımda da herkes siyahtan uzak dur demişti diye cesaretim Yok pek :)
Geçmez zannetmiyorum aslında
Artık kimse evinde boğucu eşya istemiyor
Ailelerin beğendiği modelde metal detaylı mı ?

Ay işte bu ailelerin gönlü olsun modeli :))) diğerleri çok ahşap geliyor onlara biraz böyle parlak Varaklı falan olursa mutlu oluyorlar :))
Hee ben de ailenin kafadan çıktım ya kız :deli: diğerleri de güzel ben mobilyadan çok evin dizaynına aksesuarlarla zenginleştirilmiş evlere bayılıyorum yoksa al mobilyaları koy parası olan herkes yapar bunu o mobilyayı zenginleştirip herkese beğendirebilmek sizin elinizde

Geçmez zannetmiyorum aslında
Artık kimse evinde boğucu eşya istemiyor
Ailelerin beğendiği modelde metal detaylı mı ?
Ailelerin beğendiği diye bir şey Yok aslında. Onlar lake beyaz altın varaklı klasik gösterişli şeyler ister.
Bunların hepsi bizim beğendiğimiz.
Metal detaylı olan ailenin en salon mobilyasına benzeteceği :) aslına bakarsan söz hakları Yok ama çok söyleniyorlar be :)

Hee ben de ailenin kafadan çıktım ya kız :deli: diğerleri de güzel ben mobilyadan çok evin dizaynına aksesuarlarla zenginleştirilmiş evlere bayılıyorum yoksa al mobilyaları koy parası olan herkes yapar bunu o mobilyayı zenginleştirip herkese beğendirebilmek sizin elinizde

Ben aksesuar da sevmem pek. İncik cincik çok yorar beni. Güzel bir tablo. Bir kaç ince can aksesuar o kadar...
biz salonu yaşam alanı olarak kullanıyoruz. Ailelerimiz eski usul oturma odasında oturup, salonda misafir ağırlıyor... ama garip yani evin en büyük odasını kullanmamak bilemedim :)

FD4F3C78-D425-45D0-BA48-2934D7522A2F.jpeg B4380F5A-45E7-4C3D-B5CB-0EE4943E40DF.jpeg 7A4C5DB3-FC61-4E88-B0DC-C943F5D1D480.jpeg

bu da siyah sayılıyor mu :) sandalyeleri değiştirsek, gideri olurmuş ama sürekli bakmak ister miyim böyle bir şeye emin değilim. Mermer fikri Sıcak gelmiyor Pek.
Ahşap daha yaşanılası.

Ailelerin beğendiği diye bir şey Yok aslında. Onlar lake beyaz altın varaklı klasik gösterişli şeyler ister.
Bunların hepsi bizim beğendiğimiz.
Metal detaylı olan ailenin en salon mobilyasına benzeteceği :) aslına bakarsan söz hakları Yok ama çok söyleniyorlar be :)
:KK48:
Metal olayı bana ofis mobilyası gibi geliyor nedense
Son mesajda attığın takımda gayet hoş
Ev geniş ve aydınlık diyorsun
Hoş durabilir :KK51:

X