• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilya Nereden Alınmalı Kaç para Ödenmeli ?

Mobilya Alırken Hangisi Daha Önemlidir

• Ankete Katılan
    43

Violata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
65
0
86
46
İstanbul
Ben nacizane 15 yıldır mimarım mobila sektörünün içerisinde bulunduğum için tecrubelerimi sizlerle paylaşmak istedim .sormak istediklerinizi konuyla ilgili sorabilirsiniz belki fikirlerim sizlere yardımcı olur

Bana göre mobilyanız kıyafetiniz tarzınız kişiliğiniz kimliğinizdir
mesleğim gereki bir çok mekana girdim gözlemledim insanların kişilikleri evinde saklı
evine girdimğim bir çok insanın kişiliği ve karakteri konusun çok önemli ip uçları veriyor bana mobilyaları ve bende o doğrultuda tavsiylerde bulunuyorum tasarımlarımıda ona göre yapıyorum ...

Mobilya nereden alınmalı kaç para verilmeli sorusunun cevabı ise ayırdığınız bütce ile ilgili aslında istanbul için konuşuyorum diğer iller için yorum yapamam

Malumunuz istanbulda mobilya Siteleri var masko da 778 modoko da 350
modesa da 350 mağazavar tabi bunlar en büyükleri öreneklemek için verdim
devamını bir sonraki yazımda görebilirsiniz

ya ankarada oturan bayanlar yada yardımcı olabilecek başka arkadaşlar. size bi sorum olacak . bizim zonguldakta mobilya dahil olmak üzere herşey çok pahalı . bizde mobilyamızı burdan almayı düşünmüyoruz . ankarada yada istanbulda kaliteyi uyguna alabileceğimiz yerler varmı. yada şu üçü bi arada kampanyaları var onlar hakkında bilginiz varmı . yardımcı olaursanız sevinirm a.s. a.s.

mobılya tabıkı kışının zevkını kendını anlatır ama her zamanda değil.Neden dersenız öyle güzel çızgılerı olan mobılyalar varkı lazzonı gıbı çok pahalı güç yetmıyor.Maddi anlamda gücü yerınde olan kışıler için söyledıklerınız geçerli mımar arkadaşım.:)
istedıkleıını alamayan elındekınle idare eden gençlerımızde var.Hal böyle oluncada her ev yaşantısı mobılyaları kışıyı yansıtır demek %100 değildir.:34:

Back
X