Ben nacizane 15 yıldır mimarım mobila sektörünün içerisinde bulunduğum için tecrubelerimi sizlerle paylaşmak istedim .sormak istediklerinizi konuyla ilgili sorabilirsiniz belki fikirlerim sizlere yardımcı olur
Bana göre mobilyanız kıyafetiniz tarzınız kişiliğiniz kimliğinizdir
mesleğim gereki bir çok mekana girdim gözlemledim insanların kişilikleri evinde saklı
evine girdimğim bir çok insanın kişiliği ve karakteri konusun çok önemli ip uçları veriyor bana mobilyaları ve bende o doğrultuda tavsiylerde bulunuyorum tasarımlarımıda ona göre yapıyorum ...
Mobilya nereden alınmalı kaç para verilmeli sorusunun cevabı ise ayırdığınız bütce ile ilgili aslında istanbul için konuşuyorum diğer iller için yorum yapamam
Malumunuz istanbulda mobilya Siteleri var masko da 778 modoko da 350
modesa da 350 mağazavar tabi bunlar en büyükleri öreneklemek için verdim
devamını bir sonraki yazımda görebilirsiniz
Bana göre mobilyanız kıyafetiniz tarzınız kişiliğiniz kimliğinizdir
mesleğim gereki bir çok mekana girdim gözlemledim insanların kişilikleri evinde saklı
evine girdimğim bir çok insanın kişiliği ve karakteri konusun çok önemli ip uçları veriyor bana mobilyaları ve bende o doğrultuda tavsiylerde bulunuyorum tasarımlarımıda ona göre yapıyorum ...
Mobilya nereden alınmalı kaç para verilmeli sorusunun cevabı ise ayırdığınız bütce ile ilgili aslında istanbul için konuşuyorum diğer iller için yorum yapamam
Malumunuz istanbulda mobilya Siteleri var masko da 778 modoko da 350
modesa da 350 mağazavar tabi bunlar en büyükleri öreneklemek için verdim
devamını bir sonraki yazımda görebilirsiniz