resimler çok küçük tam görünmüyor ayrıntıları ama gayet hoş duruyor bence
Bende bu renk tonlarını bir arada çok seviyorum. Gayet hoş görünüyorlar :)
Fakat sadece dış görünüşüne değilde kullanışlı olmasınada dikkat etmek lazım.
asadaki linkten bakabılırsınız. 21 yasındayım ama cok spor sevmıyorum bunlar kullanışlı geldi bana sadece baslık bıraz buyuk.
canım çokk özür dileyerek söyluyorum ama ben beğenmedim daha orta yas duruyor bu takımlar gıbı geldı bana :26::26:Eki Görüntüle 791955 Eki Görüntüle 791956 arkadaşlar yukleyebıldım mı bılmıyorum bu moılyaları almayı düşünüyorum ama cok kararsız kaldım sızce nasıllar.
Canım siteye baktım ama bana fiyatları pahalı geldi aynı takımı 3800 e başka mobilyacının sitesinde
gördüm mesela burda 5bin den fazla fiyat vermiş:26:
Alacaksan da burdan alma derim..
Ne tarz sevdiğini pek anlayamadım ama bu renk tonlarında sana şunu öneririm.
Bence çok daha hoş bundan.
Rapsodi de 3400 gibi bir fiyatı var..
Eki Görüntüle 791974
canım çokk özür dileyerek söyluyorum ama ben beğenmedim daha orta yas duruyor bu takımlar gıbı geldı bana :26::26:
3985 lira yazıyo canım yanlısmı baktın acaba bız gıdıp yerınde gorduk o kadar yer gezdık mobılyası cok kalıtelıydı beyaz ıstıyodum ben aslında ama buun mobilyasının kalıtesınıve kullanışlı olmasından dolayı buna yoneldım bıze bu yatak odasını (bazalı,yataklı) yemek odasını ve koltuk takımını 10.500 dedı 8bın500 e bıraktı uygun geldı bıze ama bılmıyorum.
canım benim bazı arkADSlar cok begenmiş sonuçta sen kullanıcan bunları ama emınım sende cok begenseydın kararsız olmazdınöylemi diyosun. bende cok kararsız kaldım.:44::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?