• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mobilya ıcın tavsıyelerınıze ıhtıyacım var lutfen yardım.

oneyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
249
2
96
47
İstanbul
arkadaşlar ıkı ay sonra dugun yapmayı düşünüyoruz butcemız oldukça kısıtlı hatta mobılya parasını düğünde yoplanan para ıle verıcez o yüzden uygun olabıldıgınce kalıtelı mobılya arıyoruz Bellona ıstıkbal dıye gezerken rakamların cok uçuk olduğunu gorduk malasef oralardan alamıycaz ınternetten erol mobilya dıye bı soteye rast geldım fıyatları oldukça uygun kalıtesnı bılen gören daha once almış olan varmı ? ve uygun ve kalıtelı mobılya nerden bulabılırım ? İstanbul Anadolu yakasındayım.

canım şimdiden mutluluklar dilerim, ider diye bir marka var Anadolu yakasında da şubesi var netten aratırsan uygun fiyatlı modelleride güzel hem, evgörde de uygun fiyatlı modeller var üsküdarda ümraniyede de şubesi varmış, bunlara bak derim.

yardım edıcek kımse yokmu ?

canım evgör uygun fiyatlı cidden bende koltuk takımımı oradan alacağım eğer avrupa yakasındaysan kasımpaşada subesi var mobilya alışverişi içinde ikeayı düşünüyorum masa sandalye tv ünitesi gibi şeyler için bence hem fiyatları uygun hemde modelleri farklı:34:

Bu ayın sonunda evleniyorum bende. Çok yer araştırdık. Sınırlı bütçeyle evlendik. Anadolu yakasındayım diyorsun ama üşenmeyin şirinevlerde şirin mobilyaya bir bakın derim ben. Ben koltuk takımımı 1.100 TL'ye yatak odasını da baza ve yatak dahil 1.550 TL'ye aldım. Aman aman kaliteli değiller elbette ama biz bayılıyoruz. Çok şık ve güzel oldular. Bahsettiğim yer zaten istikbal'in fason üreticisi. Sen takımını beğeniyorsun, kumaşını rengini zartını zurtunu değiştirebiliyorsun.

Back