• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mobılya dolap kokusu

alice1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
550
86
103
selam kızlar bebegımız olacak dolap yaptırdık ama dolap kurulduktuktan sonra cok agır kokmaya basladı havalandırdık sureklı sıldık deterjanlar karbonat sırke bı cok sey denedık hala yogun bı sekılde kokuyor bebegın kayafetlerını koymaya korkuyorum nasıl gecer acaba yardımcı olabılırmısınız ?

Kac gün oldu ona gore net cevap verebilirim. 3 gun olmadiysa pencereyi aci kapilarini acip 3 gun havalandir karbonatla sirkeyle silmeye devam et. Bunu yaptigin halde kokuyorsa ve 3 gün gectiyse kolunun sebebini bilmek lazim.

Deterjan kullanmadan zor geçiyor o koku ama bebek esyasi oldugu icin deterjan kullanmak istememeni anliyorum.

Kac gün oldu ona gore net cevap verebilirim. 3 gun olmadiysa pencereyi aci kapilarini acip 3 gun havalandir karbonatla sirkeyle silmeye devam et. Bunu yaptigin halde kokuyorsa ve 3 gün gectiyse kolunun sebebini bilmek lazim.
1 ay oldu nerseyse havalandırıyoruz sılıyoruz gecmıyor dolap kapakları kapanınca koku yıne aynı bebegın kıyafetlerı mahvoldu sınmıs hep

bebekler için özel boyalar kullanıyorlar ama. keşke güzel bir yerden alsaydınız ya da boya araştırsaydınız diyorum :(

bebekler için özel boyalar kullanıyorlar ama. keşke güzel bir yerden alsaydınız ya da boya araştırsaydınız diyorum :KK43:
malesef esımın kardesı yaptı hedıye gonderdı ne kullandı bılmıyorum ama ıyı bısey kullanmadıgı kesın bana kalsa ıyı bı yerden yaptırırdım

Bebekler için kullanılan sabun veya sabun tozu benzeri bi maddeyi içinde bekletseniz geçer mi ki acaba ?

Back
X