• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobil Olarak Sitede Yorum Yapamıyorum.

BayanBilinmeyen

Kızım, Abla Oluyor. 👨‍👩‍👧‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
2.163
1.841
248
Yapılandırma sanırım sadece mobile vurdu. çok rahat bir şekilde bilgisayardan yapıyorum yorum.
ama telefondan ne kk uygulamasından nede normal internet üzerinden yorum yapılmıyor sadece okuyabiliyorum. 1 gün önceki mesajları sadece okuyabiliyorum :S

birde aylardır tek sorunum goggle play aracılıgıyla indirdiğim kk uygulamasında mesaj yazarken yada konu okurken kendi kendime uygulama donuyor ve Kadınlar Klubu Uygulaması Durduruldu diye mesaj Geliyor. Uygulamanın düzeltilmesi lazım galiba.

Ben de her daim kadınlar kulübü tapatalk mobil uygulamasından girerdim kk'ya fakat artık giremiyorum :( Uygulama pert olmuş durumda. Site çok hoş olmuş ama bir yerden yapıp başka bir yerden bozulacaksa bunun hiçbir anlamı YOK!

Merhaba,
Yeni site tamamen mobile cihazlara uygun haldedir bu sebeple tapatalk ve diğer uygulama yerine web browser üzerinden siteyi çok daha rahat kullanacağınızı umuyoruz.

Back