Mobbing mi yaşıyorum ne yapmalıyım?

whoareyou01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
30
-3
25
kızlar 2 aydır watsonstayım fakat sürekli erken cıkcagım zaman asla cıkamıyorum,satış yapmazsan cıkamazsın yada iş bitemeden çıkamazsın diyorlar.moladan 2 dk geç gelsem laf yiyorum,bazen yaptıkları işi yapamadığım için dalga geçiyorlar gülüp kahkaha atıyorlar.sonrada noldu ya diyip geçiyorlar.benmi abartıyorum bilmiyorum ama sürekli iş beceremiyorsun,cok yavaşsın lafı yiyorum.Bunu genelde müdürün yalakası olan kız yapıyor müdürde ses cıkarmıyor.ne yapmam gerek? hep sessiz kaldığım için eziliyorum canım acıyor.
d

Ne saçma şeymiş o. İşe girerken mülakatta işe giriş çıkış saatleri ve vardiya düzeni söylenmiştir. Şunu yapamazsan çıkamazsın diye şart mı koşulur? O zaman mesai ücretini eşşek gibi vermek durumundalar. iş yaparken yavaş da olabilirsin yeni girmişsin bismillah.
Bence bu durumu amiriniz kimse açık açık konuşun. En fazla işten çıkarsın.

müdürde geç çıkartıyor fakat yardımcı olan kız bazen bana cok iyi davranıp bazen herkesin içinde rezil ediyor neden yapıyor bilmiyorum

İğrenç bir yer bende 2 ay öğrenciyken dayandım part olduğum halde aynı bu durumlar her mağazada 2 numune oluyor mutlaka ihtiyacın var ise hakkını ara ezdirme kendini ama ihtiyacın yok ise yavaştan başka iş bak kendine

X