Mob Temizlik

de_niz

Yol arkadaşım
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
5.477
95
163
Kızlar mob temizlik ürünlerini kullanan var mı_?
Nasıl ne şekilde kullanılıyo_?
Kovası var mı_?
Memnun musunuz_?

ben memnun kalmadım. kullanıp beğenenler var ama benim tarzım değil

Merak ettiğim sadece bu resimdeki parça mı nasıl kullanılıyo

peki nasıl temizleniyo o parçayı yıkayıp sopasına mı takıyon_?

Ben bunu yerleri sildikten sonra kurulamak için kullanıyorum. Son kalan kıl tüy vs. varsa tertemiz oluyor.

Parkeyi direkt viledayla silince bana hic temizlenmiş gibi gelmiyor .. O yüzden önce mopla almak iyi oluyor..

Bu moplarin kovasi yok altindaki bez degistiriliyor kirlenince cikarip atiyorsunuz yenisini koyuyorsunuz...

Önce mopla kil ttüy kirintilari topluyorsun o bez butun kiri topluyor.zaten ardindan vileda ile kokulu kokulu siliyorsun mis gibi oluyor her yer)

peki nasıl temizleniyo o parçayı yıkayıp sopasına mı takıyon_?

Evet o altındaki bez tekli olarak satiliyor kirlenmisi atip çöpe atiyorsunuz yenisini takiyorsunuz...

Ya da bez çok kirlenmemisse yikayip kurutup tekrar kullanabiliyorsunuz da ben bu seçeneği pek sevmiyorum

temzi yaptığına katılıyorum ama arada yıkamak gerekiyor.el değmeyen viledalara göre çok daha temiz yapıyor..
çöpe atmak hiç pratik gibi ama bunlar çöpe atılmaz.çöpe at kullan gibi değil yani o püsküller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…