- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
mükemmel koltuk altı için bepanten plus mavi renkli olan. gerçekten işe yarıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kusura bakmayın kızlar. açıklama yapmayı unutmuşum.şimdi zamanla makine ve sir gibi şeylerden, sonra hem pütür pütür olur hem de azcık rengi koyulaşır ya...işte ben de gece yatmadan önce bioder sürüyorum bacaklarıma ve yüzüme dedim ki neden koltukaltlarıma birşey uygulamıyorum. bioderi daha sonra diğerlerinde işe yararsa kullanacaktım..sonra bepantenin yüze iyi geldiğini duyunca almıştım ama yüze kullanmadım. koltukaltıma sürmeye başladım ve yavaş yavaş daha rahat saçımı toplamaya başladımopuyorumnanaktan çünkü koltukaltlarım iyi görünmeye başladı
mükemmel koltuk altı için bepanten plus mavi renkli olan. gerçekten işe yarıyor.
bacim sana zahmet olmazsa kremin resmini cekip gönderebilirmisin buraya
ben almanyada yasiyorum burda penaten var
acaba aynimi degilmi merak ettim
hayır canım senin dediğin penaten ben onun kremlerini oğluma pişik için falan kullanmıştım farklı bu bepanthen kremi merhemi ve plus olanı var benim bildiğim bir eczaneye sorsan seni bilgilendirirler sanırım
Bunun fiyatı ne kadar....?