mizu misspera markafoni trendyol gibi sitelerden parfüm alanlar

peachblush

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
217
3
118
Antalya
arkadaşlar ben hiç almadım bu tarz yerlerden ama güzel indirimler oluyo almak istiyo insan orjinalliği konusunda güvenilir mi memnun olan olmayan varmı? hoş sahtecilik her yerde tekin acar dan aldığım bi parfüm bozuk çıkmıştı bir kere sıktım sonrasında hava gazı

ben misspera dan ablamla enişteme almıştım çok beğendiler :) kendime de almak istiyorum ama migrenim var Diğer siteleri denemedim o yüzden iyi ya da kötü yorum yapamıyorum canım

Evet misspera ekonomik ve güzel. bi de bluemel sayesinde öğrendim ki % 15 lik indirim kodu var: MP2013 Limit falan da yok 30 liralık üründe de kullanılabiliyor...

​Bencede mizu ve misspera cidden güvenilir sitelerdir :112:

Ben de artık orijinal parfüme dönmek istiyorum.
Çok uygun fiyatlara düşüyor bu sitelerde.
Açık parfümlerde iş yok hakikaten ya.
Gerçeği gibi olmuyor. ://
Sıkıldım.

Ben bellamola dan almistim iki tane parfum orasida orjinal satiyor hatta su an burberry parfumlerde baya indirim var sanirim

Markafoniden arkadaşım almıştı bir kez ve bozuk çıktı.Fakat diğerleri hakkında bilgim yok ama mizuya sonuna kadar güvenebilirsin inanılmaz indirimlerde oluyor diesel'in bir parfümü aldım geçtiğimiz perşembe elime geçti bayılarak kullanmaya başladım 210 liralık parfüm 130 liraydı indirim kuponumla 100e geldi daha ne olsuuun:)

Merhaba,

Henüz 3 gün önce Bellamola'dan alışveriş yapmış birisi olarak oldukça memnun kaldığımı söylemeliyim. Online orjinal parfüm ve kozmetik alışverişinde ilk deneyimimdi ve oldukça güzel sonuçlandı. İki gün içerisinde teslim aldım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Zaten kargomu telefonumdaki uygulamadan adım adım takip ettim. Güzel bir şekilde paketlenmişti parfümüm. Orjinalliği konusunda kimse sıkıntı yaşamamış, benim ilk tecrübem olduğu için yorum yapmam doğru olmaz ancak gayet memnun kaldım. Boyner'de denediğimden farkı yoktu. Size kesinlikle tavsiye edebilirim. Bir dahakine Misspera'yı denemek istiyorum, VS'ın vücut losyonları için. Sorunuz olursa sorabilirsiniz, iyi günler.

ben daha önce dediğim gibi limangodan almıştım sağlam çıkmıştı. limangoda güzel set indirimleri var şu an yılbaşı için. kaçırmayın derim :)

teşekkür ederim hepinizeee :) mizudan almayı düşünüyorum addict büyük indirimde inşallah orjinaldir o kadar para verip kazıklanmak çok kötü olur..

ekşide mizuyla ilgili yorumları okuyunca vazgeçtim ya riske atamam para vercem bir sürü 50 60 daha ucuz vercem diye sahte ürün alamam biraz fazla verir denediğim gözümün gördüğünü alırım iade de kargoda üründe bir sürü sorun çıkıyomuş.

hımm bilmem ki... ben arkadaşlarımın yalancısıyım :44: ama missperadan eminim 2 parfüm aldım gayet de orjinaller... limangonunkiler de orjinal çıktı bende....
bi de bellamola dan eminim yurtdışı kaynaklı bir site

Son düzenleme:
arkadaşlar tekin acarda indirimden addict 100 ml aldım yanında 184 lira yani yarı fiyatına hediye çeki verdiler onunla da cacharel scarlett aldım kontrol ettim internetten ürünleri scarlettin üretim yılı şubat 2012 iki sene olmuş koku iyi bi sorun yok gibi görünüyo ama biraz fazla bi süre değil mi şüpheliyim. addict ocak 2013 onda sıkıntı yok sanırım henüz açmadım onu zaten. scarletti geri versem hediye çekiyle aldığım için iade almazlar sanırım ama değişim yaparlar mı sizce ?

Mizu ve Trendyol'dan alıyorum ben sürekli, güvenebilirsiniz. Özellikle Mizu'da bazen piayasayı altına üstüne getirip bulamadığım parfümler de oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…