Miyop sorunsalı ve bıkmak!

Sindyyrey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
525
361
18
32
Arkadaşlar 16 17 yaşlarında uzağı görmediğimi fark ettim ama umursamadı. 21 yaşlarında artık tahtayı vs görmediğimi fark ettim ve doktora gittim 1.25 miyop gözlük verdi. Derslerde takıyordum, gündelik yaşamda takıyordum. 23 yaşıma geldim artık gözlüksüz duramadığımı fark ettim 1.75 miyop ile sürekli takmaya başladım. Şuan 27 yaşına gireceğim ve gözüm 2.75 olmuş hala durmadan artıyor. Doktor bile 23ten sonra pek artmamalı demişti. Ama artıyor ve cidden artık sinirlerimi bozmaya başladı.
Aynı durumda olan var mı numarası duran oldu mu? Bu arada ev de gözlük dışarıda lens kullanıyorum. Ara sıra renkli lens takıyorum haftada 1 falan renkli lensin de etkisi olabilir mi numara büyümesinde bilgisi olan var mı?

Genelde goz numarası buyume doneminde artar ama buyume bitince artmayacak diye bisey yok. Benim sag goz 2 sol goz 1.50 lenssiz göremiyorum. Eylul basi gibi veni vidiye gidecegim istanbulda. Kesisiz goz ameliyati no touch lasig diye geciyor.

Astigmatım için doktorum 0.50 için iyileşmez ama asla büyümez de demişti.
Burdan ona selamlar iletiyorum şuan 2.00 ....

İlkokul 4. sinifta 0.75 ve 1.25 ile başladı. Hala artıyor. Şu an 2.25 ve 3.00. Sonradan astigmat da çıktı. Yaşım 29. Ben de anlamıyorum neden artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…