• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyomun Büyümemesi İçin Napabilirim :(

nedensude

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
548
228
303
İstanbul
Merhaba. 1.9 cm miyomum 7 ayda 3 cm oldu. Ameliyat olmadigim icin cok pismanim. Kür, ot vs ile zaman kaybettim hiiiiic ise yaramadı. Simdi pandemi yüzünden ameliyat da yapilmiyor. Ve miyomumun pozisyonundan dolayi 2 kez operasyon gecirmem gerektigini soyledi doktorlar. Bunu aldiricam artik yeter hayatim zindan oldu :'( büyümemesi hic degilse öyleve kalmasi icin onerileriniz var mi ? Vitaminler, besinler vs. Bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim ❤

Sogan kürü yapın derler .ama be hiç denemedim.bir deneyin. Ben miyom aldırdım 6 cm ve daha küçük bir sürü boyutta ..laporoskopik cerrahi ile.hemen o gün ameliyattan bir kaç saat sonra taburcu oldum.

Saracoglu kurlerini denedim ve sifir fayda..sogan'ı miyom icin onermiyorlar artik bazisininkini buyutmus cunku..yalvardim bugun doktora beni ameliyat edin diye cunku 25 gün kaniyorum 5 gun kanamiyorum aylardir boyle yoruldum :( ama bu surecte ameliyat etmiyorlar coronadan dolayi

Saracoglu kurlerini denedim ve sifir fayda..sogan'ı miyom icin onermiyorlar artik bazisininkini buyutmus cunku..yalvardim bugun doktora beni ameliyat edin diye cunku 25 gün kaniyorum 5 gun kanamiyorum aylardir boyle yoruldum :KK43: ama bu surecte ameliyat etmiyorlar coronadan dolayi
Çok uzun sürmez muhtemelen. Biraz daha sabredin.

Back