Evet kızlar geçen gün doktor 2 tane miyom tespit etti, iltihap için gitmiştim oysaki, miyomlarımdan biri 5,5 cm biri 2,5 cm miş, ve ameliyat dedi hemde açık ameliyatmış alttan olmazmış çünkü kitleymiş,ama benim çocuğum yok, ameliyattan sonra yapışıklık yumurtalıklarda tıkanma yan etkileri olabilirmiş bunları internetten okudum ve baya üzüldüm. Çünkü bu doktor tek çare ameliyat dedi. Sonra arkadaşımın arkadaşı olan ama bulunduğum yerden uzak bi yerde olan bi kadın doğumcuyu telefonla aradım sordum ameliyat olma hatta başka bi doktora bile gitmene gerek yok, sadece takip altına al, 6 cm sınır dedi bana.Bilmiyorum kafam çok karışk çünkü miyomlar hamileliktede sancı olsun düşük olsun erken doğum olsun tüm bunlara sebep olabiliyormuş gerçi benim miyomların bana karnımın hafif şişmesiinden başka bi zararı yok oda öyle çok değil sabah kalkınca nerdeyse bişi yok, ama gün içinde belki başka şeylerden bile olabilir biras şişiyor, ne adet düzensizliği ne adet kanamasında artış ne sancılı adet MaşaAllah bi şi yok, miyomların biri rahmin arka tarafına doğru biride vajene doğruymuş, kıslar napiiim bi akıl verin, bunu yaşayanlardan yardım istiyorum aklım çok karıştı böyle hamile kalmakta var takip altında olup, tam tersi ameliyat olmakta var